xp domain login hat...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

xp domain login hatası  

  RSS
Rıza ŞAHAN
(@www-rizasahan-com)
Değerli Üye Forum Yöneticisi

Merhaba,


Xp kullanıcımdan domaine login ekranı gelince şifremi giriyorum login olmak isterken,"sistemin yerel ilkesi,katılımlı oturum açılmasına izin vermiyor"hatası alıyorum.Kullanıcıyı login olmaya çalıştığı bilgisayarda remote desktop grubuna dahil ettim ama sorun yine aynı.


Ne yapmam gerekir başka,


Saygılarımla.

Alıntı
Gönderildi : 22/01/2010 16:58
Dogan Bayraktar
(@doganbayraktar)
Üye

Merhabalar,


Serverda bence iilk önce kullanıcının şifresini resetleyin öyle bir deneyin.


kolay gelsin.

CevapAlıntı
Gönderildi : 22/01/2010 17:04
Rıza ŞAHAN
(@www-rizasahan-com)
Değerli Üye Forum Yöneticisi

Kullanıcı lock olmadıki,


Ayrıca başka kullanıclarlada girmiyor.

CevapAlıntı
Gönderildi : 22/01/2010 17:09
Dogan Bayraktar
(@doganbayraktar)
Üye

peki networkten çıkartıp açmayı denediğinizde açabiliyormusunuz?

CevapAlıntı
Gönderildi : 22/01/2010 17:34
Kadir Aydoğdu
(@kadirakbaba)
Üye

Eğer domaine katma işini wireless bağlantısı ile yapıyorsanız bu hatayı alabilirsiniz.Kablo bağlayarak networke join etmeyi dener misiniz?

CevapAlıntı
Gönderildi : 22/01/2010 17:37
Gorkem DORUK
(@GorkemDORUK)
Üye

Selamlar rıza  abi boyle bır  sıkıntıyl  bende  karsılastım makıneyı domainden alıp  yenıden katarsan bırde  actıve dırectory den remote  yapacagın kullanıcıyı  bılgısayar  hesabına remote destkop user 'a eklersen problem olmaz dıye düşünüyorum.. problemi  farklı  bir şekilde  çözersen yaz abi.

CevapAlıntı
Gönderildi : 22/01/2010 17:41
Rıza ŞAHAN
(@www-rizasahan-com)
Değerli Üye Forum Yöneticisi

Domaine farklı bir userle aldım düzeldi.


 

CevapAlıntı
Gönderildi : 22/01/2010 18:39
Dogan Bayraktar
(@doganbayraktar)
Üye

Evet aynı sorum benim başıma da gelmişti aynı şekilde çözüm ürettim.


Burda benim merak ettiğim konu farklı bir kullanıcı ismiyle oturum neden açılamadı.

CevapAlıntı
Gönderildi : 22/01/2010 19:49
Rıza ŞAHAN
(@www-rizasahan-com)
Değerli Üye Forum Yöneticisi

admin ile açıldı.Sanırım gpo ile ilgili ayar algılamalarında bir sorun vardı.Düzelmesi iyi yönüydü:))

CevapAlıntı
Gönderildi : 22/01/2010 23:44
Paylaş: