Goggle Arıyor ama s...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Goggle Arıyor ama site acılmıor!!!  

  RSS
emrullah_aydin
(@emrullah_aydin)
Üye

Merhaba bu forum kadar faydalı baska bir forum yok sanırım 🙂


 Ben konuya geleyim. Goggle dan bi konu arastırdığımızda sonuç gösteriyor fakat siteyi açmaya kalktıgmızda acmıyor acsa bile çok uzun sure bekletiyor.Ama aynı siteyi google linkinden deilde direk adres satırına yazdıgımız zaman herhangi bir sorunla karsılasmadan direk acıyor.Sorunda şu ki biz o adresleri kafadan bilmiyoruz ve google kullanmamız gerekiyor.


Örnek vereyim. google ya yahoo yazdım ilk link geldi tıklıyorum agıragır doluyor ve sonunda acılıyor. ama direk yahoo.com yazayım hemen giriyor.


Sistem hakkında bilgi vereyim. Pc windows Xp Pro kullanıyor.Şirket domaininde.Bir isa server üzerinden internete cıkıyor.


Not: diğer kullanıcılarda sorun yok sadece o pc de var herseyede format atmak anlamsız geliyor sorunları çözmek lasım.


 


Şimdiden Teşekkür Ederim

Alıntı
Gönderildi : 11/12/2009 12:49
Sercan Çokyeğit
(@sercancokyegit)
Üye

Merhabalar

Hangi browser da deniyorsunuz ve başka bir browserda da aynı sıkıntı devam ediyor mu ?

 Tşk

CevapAlıntı
Gönderildi : 11/12/2009 13:19
emrullah_aydin
(@emrullah_aydin)
Üye

Sadece explorer la deniyorum.Başka browser kullanmayı denemedim.Açıkcası kullanıcılar o kadar ii deil alıştıkları yazılımı kullanmak istiyorlar.Öle diyim

CevapAlıntı
Gönderildi : 11/12/2009 13:32
Sercan Çokyeğit
(@sercancokyegit)
Üye

bu sormamdaki amaç sorunun browser kaynaklı olup olmadığını anlamak.Deneme imkanınız varsa ilk bunu deneyin.

CevapAlıntı
Gönderildi : 11/12/2009 13:42
emrullah_aydin
(@emrullah_aydin)
Üye

Peki şurdan yola çıkarak yapsak firefoxda sorun olmadı saysak, explorerda olduğunu varsaysak neden olur? Her ikisinde de aynı sorun varsa neden kaynaklabilir.


Yolları bi izliyim.

CevapAlıntı
Gönderildi : 11/12/2009 15:39
Murat AYDIN
(@murataydin)
Üye

Yapı Hakkında bilgi verir misiniz ?

Sadece Google mı sorun baska sitelere de girerken sorun yaşıyor musunuz ?

CevapAlıntı
Gönderildi : 11/12/2009 16:10
Sercan Çokyeğit
(@sercancokyegit)
Üye

şimdi her ikisinde de aynı sorun varsa ortamda proxy olduğunu yazmışsınız o zaman proxy den devam ederiz.Mozilla sorun olmazsa explorerda sorun olursa da o zaman explorer un en son versiyon olup olmadığına ve varsayılan ayarlara çekip denemenizi isteyeceğim.

CevapAlıntı
Gönderildi : 11/12/2009 16:10
emrullah_aydin
(@emrullah_aydin)
Üye

Kullanıcı domaine kayıtlı bir poweruser isa üzerinden internete cıkıyor.


Bi firefox denıycem daha sonra yenıden yazıcam buraya sorun aynen devam ediyormu die.

CevapAlıntı
Gönderildi : 11/12/2009 16:43
emrullah_aydin
(@emrullah_aydin)
Üye

Malesef sanırım sistmde sorun var firefoxda kurulmadı.


Sistem geri yukleme yaparak sorunu giderdim şimdilik ama yenıden olucak biliyorum. bu kullanıcıda daha oncede olmustu.


 Yardımlarınız için tesekkur ederım

CevapAlıntı
Gönderildi : 11/12/2009 22:51
Ugur DEMIR
(@ugurdemir)
Onursal Üye

Güncel bir antivirüs ile tarama işlemi yaptınız mı?

Keyifli çalışmalar. 

CevapAlıntı
Gönderildi : 11/12/2009 23:17
Paylaş: