Forum

windows sitelerine ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

windows sitelerine girmiyor

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
360 Görüntüleme
(@hasananilgan)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

selamlar ,bütün sitelere giriyor fakat windowsun sitesine girmeye çalıştığımda mealef girmiyor ,forumlarda araştırdığım kadarıyle çözümü şu şekilde buldum bilgisayarım sağ tık yönet hizmetler ve uygulamalar / hizmetler /DNS istemcisi yeniden başlat diyorumm sorun gidiyor . FAKAT bilgiyarımı yeniden başlattığımda tekrar windowsun sitesine gitmek istediğimde yine girmiyor her defasında bu işlem yapmak mantıklı değil bunun başka çözüm yolu yokmu acaba ?

 
Gönderildi : 08/11/2009 14:52

(@ugurdemir)
Gönderiler: 9888
Illustrious Member
 

Merhaba,


Windowsun sitelerine girmiyordan kastınız microsoftun siteleri midir? Öncelikle servisler stop oluyorsa virüs ihitmali yüksek ölçektedir.Antivirüs yazılımları ile taramanızı öneririm.Ayrıca dns çözümleme sırasında forwarder kısmını kullanabilirsiniz.Bu sayede içerdeki dnsiniz içerdeki çözümlemeleri yaparkan forwarder ilede gerçek dünyadaki çözümlemer yapılabilir. Forwarder olarak adsl modemin ya da türktelekomun ipleri verilebilir.


Ayrıca belli kesimler için conditional forwarding yapabilirsiniz.


Daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ;


http://www.cozumpark.com/blogs/windows_server/archive/2008/05/12/dns-doma_3101_n-name-system.aspx  makaleyi incelemenizi tavsiye ederim.


Keyifli çalışmalar.

 
Gönderildi : 08/11/2009 15:35

Paylaş: