Forum

Bağlantı Sorunların...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Bağlantı Sorunlarını Tanıla

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
682 Görüntüleme
(@MehmetTurk)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

benim iki problemim var.


birincisi bağlantı sorunlarını tanıla. bilgisayara format attıktan sonra yeniden tüm herşeyi yükledim. bilgisayarımda win xp yüklü.  her gün bir güncelleme yapılmasını istiyor yapıyorum. bende IE 8 yüklü. güncellemelerden sonra bir bağlantı yapmaya çalışsam bağlantı sorunlarını tanıla diye bir problem çıkıyor. nette araştırma yaptım çözüm bulamadım. tanımayla ilgili ordaki yönlendirmeleride yapıyorum ama yine çıkıyor sorun. çevrimdışı çalıştır deyipte bağlan dersem sayfaya bağlanıyor.


 


diğer sorunumda. kablosuz bağlantım var. kullandığım bilgisayar Acer 5570Z . kablosuz ağları görüntülemek için  bilgisayar üzerindeki wireless düğmesini açıp kapattığım zaman ekran mavi oluyor. sistem kapatıldı diye bir çok yazı geliyor. ve bilgisayar kapanmıyor. ancak bataryayı çıkartınca kapatabiliyorum. o düğmeyi açıp kapatınca aynısı yine oluyor. ancak bilgisayarı açtığım zaman düğmeye basılı tutarsam tamamen açılınca birşey olmuyor.


 


bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

 
Gönderildi : 09/08/2009 05:24

(@ugurdemir)
Gönderiler: 9888
Illustrious Member
 

Merhaba,


Temiz bir kurulum yaptıktan sonra, güncel driverları yükleyin.Güncel driverları acerın sitesinden bulabilirsiniz.Driverları yükeledikten sonra full windows update yapın.Eğer hala mavi ekran hatalrı geliyorsa donanımsal bir sıkıntı var demektir.Servisine götürerek donanımsal probleme çözüm bulabilirsiniz.


Keyifli çalışmalar.

 
Gönderildi : 09/08/2009 12:37

(@MehmetTurk)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

tşkler. yeniden yükleme yaparım inş. düzelir.

 
Gönderildi : 09/08/2009 13:41

Paylaş: