Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

windows media server - windows 7 ultimate

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
314 Görüntüleme
(@dogankaya)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar ben windows 7 ultimate kullanıyorum ve uzaktan media playerle evdeki muziklerimi dinlemek istiyorum. Örnek mms://ipadresi.com yazıp media player aracılığıyla müziklerimi dinlemek istiyorum fakat yapamadım. windows ingilizce ve modemim bridge modda internete PPOE üzerinden bağlanıyorum. Bilgisayarıma mevcut domainim üzerinden erişebiliyorum. Reverse kayıtlarım tutuluyor. Bana windows üzerindeki ayarları nasıl yapıcağımı tarif edebilirseniz sevinirim.

 
Gönderildi : 31/12/2009 15:07

(@kayhankayihan)
Gönderiler: 854
Noble Member
 

Başlat>Çalıştır>mstsc

options > local resources> remote audio > setting den play on this computer dersen sanırım uzak masaustu ile baglanarak pc deki sesleri baglandıgın pc den de dinleyebilirsin.

  Problem olursa yaz çözüm üretmeye devam edelim.

 
Gönderildi : 31/12/2009 21:58

(@dogankaya)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

Kayhan bey cevabınız için teşekkür ederim. Ama benim yapmak istediğim uzak masaüstü ile bağlanıp orada çalınan şeyleri dinlemek değil. Uzaktaki bir bilgisayardan ip adresi yada domainimi girerek media player üzerinden mevcut müzik listeme erişmek.  Bu işlem Windows 2003 Server da yapılabiliyor fakat Windows 2008R2 Enterprise kullanıyorum ve bunu bir türlü yapamadım. İlginiz için teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 04/01/2010 03:35

Paylaş: