Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

IP Kameralar İle Çoklu Görüntü İzleme

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
377 Görüntüleme
(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
Konu başlatıcı
 

İyi günler. Piyasada çok ucuza çin malı IP kameralar türedi. Görüntü kaliteleri de vasatın üzerinde olunca çok büyük beklentisi olmayan firmalar da eğer hoşlarına giderse bu tercihe yöneldiler (benim gibi :).


Kurmak istediğim sistem şu şekilde:


IP kameralar binanın muhtelif yerlerinde olacak. Tek veya (tercih sebebi olarak) birkaç merkezden dilediğimiz merkezden kameraların tamamını canlı olarak izleyebileceğiz. Ama aynı zamanda görüntüler kayıt da olacak (ama DVR cihazı ile değil de bizim tanımlayacağımız ortak bir storage alanına).


Kamera sayısının 64'e kadar çıkması muhtemel. Eğer mümkünse gece görüşü ve ses de olması iyi olabilir kameralarda. TINT ve PAN da olursa iyi olabilir. Yalnız kameraların fiyatının 150TL'yi aşmaması da gerekiyor (o kadar para verirsen ben de gösteririm görüntüleri diyor patron:).


Bana tavsiye edebileceğiniz kamera ve izleme yazılımı ve storage için cihaz (DVR yapılı değil de NAS yapılı) var mı?


İlginiz için şimdiden teşekkürler.

 
Gönderildi : 27/10/2009 02:26

(@ahmetkucuk)
Gönderiler: 93
Estimable Member
 

Merhaba,


cebitte bi frima wardı. mail adresimi bırakmıstım, mail atacaklardı fiyatları, belki de atmıslardır. eger ulaşırsam onlara yazarım buraya..bu arada 150 çok bence, çünkü o dediğiniz dandik kameralardan komsum tanesini 100lira gibi bi fiyata almıstı, o saydıgınız ses gece görüşü felan warmı bilmiyorum ama sizin adet az değil. arastırırsanız uygun fiyattan alırsınız.

 
Gönderildi : 27/10/2009 02:48

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
Konu başlatıcı
 

eğer mail'i atarsanız buraya memnun olurum

 
Gönderildi : 27/10/2009 23:33

Paylaş: