Forum

Data Protection Man...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Data Protection Manager 2007 recover

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
233 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhaba


Exchange geri dönüş işlemlerinde ANOTHER TO  NETWORK seçeneği var. makalede diyorki


. Exchange Server verilerini farklı bir lokasyona alıp servisleri tekrar başlatıp daha sonra da yeni oluşturulan veritabanlarının üzerine eski veritabanlarını kopyalanır. Ardından da Eseutil aracı ile veritabanı işlemleri yapılır. Bu genelde Exchange Server’ın normal çalışmadığı durumlarda yâda servislerle ilgili sıkıntılar oluştuğunda kullanılan bir yöntemdir.


fakat ben bunu anlamadım. yani yedekten geri dönünyoruz. exchange servislerini restart ediyoruz. eski database i yenisinin üzerine kopyalıyoruz


bu bana garip geldi yada ben yanlış anladım

 
Gönderildi : 25/05/2010 13:43

(@fatihkaraalioglu)
Gönderiler: 3040
Illustrious Member
 

Merhaba;


ANOTHER TO  NETWORK bölümüne geri dönüş yapabilmeniz için bu network dizinine DPM Agent' in yüklü olması gerekmektedir. Herhangi bir Windows işletim sistemi üzerindeki bir alana geri dönüş yapabilirsiniz.


Bu işlem ağırlık olarak Exc veri tabanınında herhangi bir sıkıntı varmı ? yokmu test etmek için önerilen bir yöntemdir. Yedeklerimiz sağlammı sorusunu cevaplamak içim.
Diğer kullanım amacı mail sunucumuz ulaşılmaz olduğu zaman, yani orjinal noktaya geri dönüş yapamayacaksanız yeni EXc sunucusu üzerindeki veri tabanı ile sahip olduğunuz yedek veri tabanını yer değiştirmek için kullanmak için önerilir.


Servislerin yeniden başlatılması ve eseutil aracı ile veri tabanının kontrolu vb.. işlemler değişen veri tabanının algılanması içindir.


 

 
Gönderildi : 25/05/2010 21:16

Paylaş: