Forum

SQL Versiyonlarının...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

SQL Versiyonlarının pc den kaldırılamaması

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
415 Görüntüleme
(@FerhatAltunsabak)
Gönderiler: 17
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

    Mikro programı kurduğumuz için SQL de kurmak zorundayız örnek : SQL MSDE - SQL 2000 - SQL 2005 gibi.Bazen SQL'i yeniden kurmak gerekli oluyor ancak regedit kayıtlarındaki bilgiler duruyor, ve  program ekle akldırdan  SQL 'le ilgili setupları kaldırmak bir işe yaramıyor.Yada SQL MSDE yüklü olan pc'ye SQL 2000 Kuramıyoruz,hele bide  SQL 2005 'i kurmak istersek tam bir facia oluyor bizim için.Bu sebeptendirki SQL 'ide yeniden kuramıyoruz,Sebep ise SQL setup bilgilerinin regedit'de hala duruyor olması dimi? Yaptığım araştırmalar sonucu böle bir netice elde ettim ancak doğrumu bilemiyorum!! 


   İşte bu konuda sizlerden şöle bir yardım talep ediyorum  SQL değerlerinin regedit'den sorgu cümlesi yada başka bir yöntemle kolayca kaldırmak istiyorum.Diğer taraftan SQL yeniden kurmak için pc'ye format atmak gerekiyor bu da hem zahmetli ve ayrı bir iş yükü getiriyor.Pc' ye format atmak son çare olmalı diye düşünüyorum.


İşletim sistemleri Xp - Vista - Server için sorgu yada clean tooll da olabilir. !!


İlginize şimdiden teşekkürler ediyor iyi günler diliyorum.

 
Gönderildi : 24/01/2009 17:53

(@kenanbulbul)
Gönderiler: 85
Estimable Member
 

TuneUp utility register kayıtlarını temizleme konusunda kesinlikle yardımcı olacaktır. Ayrıca kendi uninstalleri vardır. Uninstall işlemleri için bunuda kullanabilirsiniz.


 


Kolay gelsin...

 
Gönderildi : 25/01/2009 00:15

Paylaş: