MYSQL MSSQL de hız ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

MYSQL MSSQL de hız sorunu  

  RSS
osmankilic
(@osmankilic)
Üye

CREATE
VIEW `NewView`AS
SELECT
an_telai.TELAIO,
vp.PV_CODE,
vp.CBV_CODE


FROM
an_telai
INNER JOIN vp ON vp.PV_CODE = an_telai.PV_CODE
WHERE
an_telai.TELAIO = 'ZCFC3572005481899' ;


mysql de ki cevap süresi


Affected rows: 0
Time: 0.128ms


mssql 2008 r2 deki cevap süresi


Affected rows: 0
Time: 2.451ms


SELECT DISTINCT
assoc_tavole_parts.NR_ITEM,
assoc_tavole_parts.PN_QTA,
assoc_tavole_parts.PART_NUMBER
FROM
an_telai
INNER JOIN vp ON vp.PV_CODE = an_telai.PV_CODE
INNER JOIN scheda_tecnica_vcb ON scheda_tecnica_vcb.CBV_CODE = vp.CBV_CODE
INNER JOIN vp_opt_pacc ON vp_opt_pacc.CBV_CODE = scheda_tecnica_vcb.CBV_CODE AND vp_opt_pacc.OPT_TIPO <> '*'
INNER JOIN vcb_tavole_pacc ON vcb_tavole_pacc.CBV_CODE = vp_opt_pacc.CBV_CODE AND vcb_tavole_pacc.OPT_TIPO <> '*'
INNER JOIN an_tavole ON an_tavole.TONUMBER = vcb_tavole_pacc.TONUMBER
INNER JOIN tonumber ON tonumber.TONUMBER = an_tavole.TONUMBER
LEFT JOIN assoc_tavole_parts ON assoc_tavole_parts.COD_TAVOLA_GRAFICA = an_tavole.COD_TAVOLA_GRAFICA
LEFT JOIN esauriti_sostituiti ON esauriti_sostituiti.PN_SOSTITUITO = assoc_tavole_parts.PART_NUMBER
WHERE an_telai.TELAIO = 'zcfc3572005481899'
AND vp_opt_pacc.PV_CODE = vp.PV_CODE
AND vcb_tavole_pacc.CBV_CODE = vp_opt_pacc.CBV_CODE
AND vcb_tavole_pacc.CODICE_OPT = vp_opt_pacc.CODICE_OPT
AND scheda_tecnica_vcb.FL_PRP = an_tavole.FL_TAVOLA_MADRE
and an_tavole.COD_TAVOLA_GRAFICA = vcb_tavole_pacc.COD_TAVOLA_GRAFICA
AND tonumber.CLASSE = '50'
AND tonumber.GRUPPO = '01'
AND tonumber.SUBGRP = '08'
AND assoc_tavole_parts.COD_TAVOLA_GRAFICA = '452'
ORDER BY assoc_tavole_parts.NR_ITEM ASC


mysql de

Affected rows: 0
Time: 0.002ms


 mssql de  


Affected rows: 0
Time: 42.872ms 


bu nun sebebi nedir acaba çok aşırı bekletiyor

Alıntı
Gönderildi : 10/01/2012 18:17
Turgay Sahtiyan
(@turgaysahtiyan)
Üye

Query plan'lar ne şekilde?

CevapAlıntı
Gönderildi : 11/01/2012 15:47
osmankilic
(@osmankilic)
Üye

direk views den yazıyorum bu kodu


Queries e de direk yazıyorum sp falan oluşturmadım

CevapAlıntı
Gönderildi : 11/01/2012 19:14
Paylaş: