Forum

sql server öğr...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

sql server öğrenmeye nasıl başlamalıyım?

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
941 Görüntüleme
(@gatien_hakan)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

merabalar aranıza yeni katıldım degerli yorumlarınıza cok ihtiyacım var.meslek lisesi bilişim teknolojileri mezunu olup su anda 3.sınıf işletme bölümünde okuyorum.ancak programlama vb.egitimi görmedik.amacım izmir ankara gibi yerlerde güzel bir firmada bilgiislem görevlisi olmak.bu isi daha da gelistirip oracle ögrenmeyi istiyorum.ancak bilgiislem dalında ilk adım neyle baslar daha dogrusu sql server ögrenmek icin neler önerirsiniz? sql in dısında nelere ihtiyacım var hangi konularda bilgi sahibi olmam gerekir? görüslerinizi paylasırsanız cok sevinirim.özellikle hakan hocama facebooktan ulasmak istedim ancak yogun sanırım buradan yardımcı olursa onun icin de ayrıca tesekkür ederim.iyi calısmalar..

 
Gönderildi : 16/12/2010 20:17

(@ugurburma)
Gönderiler: 1973
Üye
 

SQL de ne öğrenmek istiyorsunuz? Çözümpark ın aşağıdaki 2 tipte 2 şer günlük eğitimi var. Bulunduğunuz yerde kurslar varmı ve ne tip eğitimler veriyorlar araştırmanız lazım. Bilgi İşlem de artık pekçok şeyi kapsamaya başladı (ilanlara bakarsanız bunu görürsünüz). O yüzden kendize bir gelecek planı çizip seveceğiniz konuda ilerlemeniz daha iyi olacaktır.


http://www.cozumpark.com/egitim/SQL2008Programlama3.aspx


http://www.cozumpark.com/egitim/SQL2008yonetim3.aspx

 
Gönderildi : 16/12/2010 20:27

(@gatien_hakan)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

sql server ı bilgiişlem bazında bastan sona ögrenmek istiyorum.denizlide ikamet ediyorum ancak burada bemar kariyer dısında egitici kurs yok diyebilirim.is ilanlarına bakılırsa sayet o kadar seyi bilen personel tam anlamıyla bulunmaz bana kalırsa.Dünyada herseyi tam olarak bilen bu konulara hakim olan sınırlı sayıda kisi var diye düsünüyorum.benim istedigim isi yürütme ileri seviyeye tasıma safhasında bana yardımcı kaynaklar egitim videoları vs önerebilecek misiniz yada yardımcı olabilecek var mı?

 
Gönderildi : 16/12/2010 21:42

(@ugurburma)
Gönderiler: 1973
Üye
 

Kaynak arıyorsanız Çözümpark'ta oldukça fazla sayıda makale ve video var. Bunları kendiniz uygulayarak belli bir yere gelebilirsiniz. Takıldığınız yerde yine buradan yardımcı olunur.


SQL makale http://www.cozumpark.com/search/SearchResults.aspx?q=sql&a=1


SQL video http://www.cozumpark.com/search/SearchResults.aspx?q=SQL&s=110


 

 
Gönderildi : 16/12/2010 22:59

Paylaş: