Forum

SQL Server Replicat...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

SQL Server Replication + SQL soruları

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
386 Görüntüleme
(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar , biliyorum çok soruyorum ama sloganınız benı siteye çok alıştırdı öncelikle böyle ortam oluşturduğunuz ve destek çıktığınız için teşekkür ederim.

 

Öncelikle soruya şöyle başlıyım.Arama yaptım birkaç kişi daha sormuş soru ama tam cevaplanmış bir konu göremedim.Çünkü soruyu soran arkadaşlar ticari programı bildirmemiş. Soruları şöyle sıralıyım.

 

1- > Önerebileceğiniz 2000 SQL Datasını 2008 data formatına çeviren program ( bunu sormamım nedeni büyük firmalarda database server'ların ne kadar önem taşıdığı makinayla oynanmayacak kadar riskli olsa gerek sizin tecrubelerinizi öğrenmek istiyorum hangi pro daha iyi sizce ? )

2->  Merkez , Şube , Fabrika olmak üzere 3 yerde Logo Tiger 2 ticari programını kullanıldığını varsayaraktan. Bunları uzaktan kullandığımı (RDP )varsıyorum.Fakat Müdür dediki " Kardeşim ben bunu istemiyorum. Bana bir Database server kur , ve bunları replication yaptır. Bunla ilgili bir döküman veya video rica edecektim.Tam adını bilemediğimden arama yapamadım. Yani bi şube ve fabrikalarda data girildiğinde servera işleyecek ve server belli zamanlarda değişkenleri arıyacak.vs böyle birşey var ama hiç yapmadım.

 3-> Database server hakkında daha detaylı kaynaklar videolar vesaire...

 

Öncelikle şunu belirtiyim , forumda oldukça makale ve video bulunmakta ve ben araştırdım fakat uzun yazılar olduğundan korktum . Size danışıp ve linkleri okumaktan yana seçtim kararımı.

 

Tekrardan teşekkür ederim.

 

 

 
Gönderildi : 05/10/2010 02:31

(@OmerKARADENIZ)
Gönderiler: 1560
Noble Member

Paylaş: