Forum

sherpoint ana sayfa...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

sherpoint ana sayfası ortalama

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
381 Görüntüleme
(@kenanakyar)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

tüm çözümpark ekibine şimdiden teşekkür ediyorum. sherpoint kurulum ve kullanması onların sayasinde öğrendiğimi belirtmek istiyorum ve bu konuda çok acemiyim.

benim sorum sherpoint orjinal mesterpage sayfasını ortalamak istiyorum. Ayrıca sitelerden bulduğum free masterpageleri uyguluyorum üzerinde yaptığım değişikliklerde kendi kullacımda sıkıntı yok ancak   amonimus ve active drectory den başka kullanıcı ile açtığımda ise free masterpagenin orjinali oluyor yaptığım değişiklikleri uygulayamıyorum. kod konusunda da fazla bilgim yok nereye nasıl yazılacağını yazarsanız şimdiden teşekkür ederim.Sayenizde sherpointten bir şeyler öğreneceğim. Şimdiden tüm ekibe teşekkür ediyorum.

 
Gönderildi : 14/07/2014 12:26

(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member
 

Merhaba, masterpage i yayımlamamışsınız. Designer üzerinde ilgili masterpage üzerinde sağ tuş yapıp yayınlamayı başlatın. Onaylamanızı isteyecektir. Onayladıktan sonra herkese aynı görünür. Onaylanana dek taslak olarak kalacak bu yüzdende sistem hesabı dışındaki kullanıcılar değişikliği göremeyecektir. İlgili ortalama kodunu da paylaşın orada sıkıntı varmı kontrol edelim.

 
Gönderildi : 14/07/2014 21:45

(@kenanakyar)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

hocam orjinal  ana sayfayı ortalak istiyorum nereye hangi kodu yazacagımı bilmiyorum.aynen sizin form sayfası görüntüsü gibi iki taraftanda daraltılmş şekilde olmasını istiyorum.saygılar. 

 
Gönderildi : 15/07/2014 03:22

(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member
 

Oslo masterpage ini seçebilirsin.

 
Gönderildi : 15/07/2014 14:17

Paylaş: