Forum

eklenen dosyaların ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

eklenen dosyaların eklendiği tarihi bulma

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
418 Görüntüleme
(@MerveNalbant)
Gönderiler: 59
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar merhaba,

Benim şöyle bir problemim var. .Ben database yedeği dışında elle de bir bilgisayara klasörleri yedek olarak alıyorum. Yalnız veriler 10 gb civarında.dolayısıyla her seferinde bunları baştan kopyalamam 1 günümü alıyor.

Ben de bir önceki yedekte olmayan dosyaları kopyalarsam daha kısa sürer diye düşünüyorum.Bu yüzden Sharepoint'te son güncellenen dosyaları görme şansım var mı? 

Yalnız bendeki yapıda bir tane kitaplık var ve bu kitaplıkta 10 klasör var ve bu klasörlerinde içinde de yine klasörler var.Anlayacağınız çok fazla klasör mevcut.

klasörün içine bir dosya eklense bile klasörün değişme tarihi aynı gözüküyor.ancak klasörün içine girerek o dosyayı görebiliyorum.Ama bu kadar çok klasörde de bunu yakalamam imkansız.

Buna bir çözüm öneriniz var mı? 

 
Gönderildi : 22/10/2013 19:24

(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member

(@MerveNalbant)
Gönderiler: 59
Estimable Member
Konu başlatıcı
 
 
Merhaba, 
Linkte anlatılan aslında benim tam işimi görnüyor. Klasörler ile çalışmazsanız kullanılabilecek bir yöntem gibi geldi bana. Bendeki durum ise şöyle.
 
A klasörü
   belge 1 
   belge 2
 
B klasörü
   belge 3
   belge 4
 
Benim yapımda yukarıdaki örnek gibi 6-7 klasör var.Ve her klasörün içinde dosyalar bulunuyor.Mesela ben a klasörüne belge 3 eklediğim zaman klasörün içine girmeden a klasörüne belge eklendiğini anlama ihtimalim  var mı? Aslında benim sormak istediğim bu. 
 
Gönderildi : 26/10/2013 12:10

Paylaş: