Forum

Sharepoint2007 s...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Sharepoint2007 sürekli user ve pass sorulması

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
323 Görüntüleme
(@MehmetOzboke)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

Selamlar,

 

Yeni bir sharepoint 2007 kurulumunu yaptık. Benim sorunum şu; sharepoint sayfama ne zaman girmek istesem sürekli user ve pass sorup duruyor. Kendi makinamdan girdiğimde bir sıkıntı yok fakat başka bir makinada denediğimde bu sorunla karşılaşıyorum. Muhtemelen IE ayarları ile alakalı fakat, internetten araştırmalarım sonucu siteyi trusted zone a ekleyip tekrardan denedim ama sorun çözülmedi. Bu gibi bir sorunla karşılaşan var mı? Yardımlarınız için teşekkürler.

 
Gönderildi : 08/05/2012 15:12

(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member
 

Sitenizi ie de Intranet site olarak belirleyin. Yine IE ayarlarında Intranet siteleri için oturum açma kimliğini kullan seçeneği güvenlik düzeyinde ayarlı olmalı. Bunu policy olarak tüm ad kullanıcılarına uygulayabilirsiniz.

 
Gönderildi : 09/05/2012 02:08

(@MehmetOzboke)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

Selamlar Serkan bey,

 

Ne yazık ki ne kadar deneme yapsam da bir sonuç alamadım. Bununla beraber yaptığım denemelerde ilginç olan şey ile karşılaştım. admin kullanıcısı ile diğer makinalarda da sıkıntı yaşamadan girebiliyorum ve sürekli user ve pass sorulmuyor. Sonra tekrardan önceden sürekli user ve pass sorulan kullancı ile giriş yapıyorum ve bunda da sorun yaşamıyorum. Yani kısacası sonradan eklediğimiz kullanıcılara login olmadan önce 1 kere adminden girmek mi lazım bu sıkıntıyı yaşamamak için. Gerçekten ilginç. Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler... 

 
Gönderildi : 09/05/2012 11:28

Paylaş: