Forum

SP foundation 2010 ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

SP foundation 2010 grup ayarları

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
338 Görüntüleme
(@berk_yildiz)
Gönderiler: 392
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,

Görevlerde atanan kısmına bir grup ismi yazıp kaydettiğimiz zaman bu gruba bilgilendirme gidiyor. Görevler üzerinde iş akışı oluşturup ve belli saatte anımsatma göndermesini sağladık. Fakat anımsatma göndereceği zaman aynı grup ismini tanımıyor kullanıcı veya grubun geçerli bir e-posta hesabı yok uyarısı almaktayız. Yalnız bu grup SP ilk kurulduğu zamanki örn. Site Üyeleri grubu ve biz bunu Site olarak adını değiştirdik. Bu gruba da herkesi ekledik. Daha sonradan oluşturduğumuz gruplarda problem çıkmıyor sadece bu grupta sorun var. Bir de SP de kişileri eklerken distribution group u neden görmez?

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

 
Gönderildi : 23/03/2012 14:29

(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member
 

Merhabalar gruplar ile ilgili daha önce bahsetmiştik dist. grubları göstermez bunun yerine dist. grubun maili var ise bunun için user tanımlamanız işinizi çözer. Diğer konuya gelince sp grubundan mı bahsediyorsunuz yoksa ad grubu mu ?

 
Gönderildi : 25/03/2012 23:49

(@berk_yildiz)
Gönderiler: 392
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Serkan Bey nasılsınız?

Sp grubundan bahsetmiştim. Bir de hatırlarsanız sizinle daha önce görevler için bitiş tarihinden 1 saat önce anımsatma göndermesi için iş akışı oluşturmuştuk. Bu iş akışı biraz farklı çalışıyordu değer olarak -1 girilmesi gerekirken ben 1 yazdığımda istediğim zamanda yani 1 saat önce anımsaıcı geliyordu. Bugün iş akışlarına baktığımda 2 saat öncesine anımsatıcı ayarlıyor muhtemelen saatler 1 saat ileriye alındığı için böyle olmuştur diye düşünüyorum. Acaba SP nin saat ayarları sistemin saatinden farklı mıdır? Bunu nasıl görebiliriz?

 
Gönderildi : 26/03/2012 12:39

Paylaş: