Forum

sharepoint site map
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

sharepoint site map

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
325 Görüntüleme
(@OnurYesil)
Gönderiler: 19
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,


 benim iki konuda yardıma ihtiyacım var 🙂


1) portalimiz'in site haritasını çıkarmak istiyorum fakat araştırmalarımda bu işin kod la yapılacağı gibi bir sonuca vardım. kod gerektirmeden portalin site haritasının çıkarabileceğim bir tool varmıdır?


2) sharepoint in raporları haricinde daha düzgün bir şekilde sonuçlar elde edebileceğim bir raporlarma tool u mevcutmudur?sharepoint in raporları çok karmaşık. istediğim sonuçları vermiyor malesef.


 şimdiden teşekkürler

 
Gönderildi : 31/08/2010 12:04

(@serkankonak)
Gönderiler: 1339
Noble Member
 

http://www.codeproject.com/KB/sharepoint/SPSiteMapWebPart.aspx

Burada site map provider ve web partı ile ilgili hazır çözüm mevcut uygulayabilirsiniz.(Web partı çalıştırmak için site map provider çözümü de entegre edilmeli ilgili linkden ulaşabilirsiniz.)Bunun dışında Site Index partlarını kullanabilirsiniz sitelerinizi kategorize ederseniz.

Raporlamayı açmanız lazım.Nelerin neyin raporları.

 

 
Gönderildi : 01/09/2010 04:18

(@emrebalci)
Gönderiler: 367
Reputable Member
 

Merhaba,

İstediğiniz şey gerçekten kodla yapılacak bişey. Tahminimce tek sayfada tüm site hiyerarşisine görmek istiyorsunuz. İnternette arattığınızda belki hazır webpartlar olabilir. Onun haricinde hazır gelmiyor malesef.

İkinci bir konu ise Microsoftun ürünlerinde raporlama çözümü ürüne bundle gelmiyorsa standart çözümu Reporting Services tir. Yani raporları Reporting Services ile tasarlayabilirsiniz.

İyi Çalışmalar

 
Gönderildi : 02/09/2010 08:19

Paylaş: