Forum

Windows SharePoint ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Windows SharePoint Services ücretsiz mi?

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
1,582 Görüntüleme
(@kadirakbaba)
Gönderiler: 895
Noble Member
Konu başlatıcı
 

 Merhaba arkadaşlar,

Bir sivil toplum örgütü için share point portal tarzı bir program arıyorum.forumlarda karşıma hep Windows SharePoint Services çıktı kullanan yada bilen arkadaşlardan şu yardımı istiyorum.

Windows SharePoint Services ücretsiz ve bir intranet gibi Türkiye'nin her yerinden ulaşılabilir bir yapısı mı vardır?Yoksa Share Point Server mı kurulmalı?

Share point portal server yerine alternatif kullanabileceğim bir program var mı?

Teşekkür Ederim

 
Gönderildi : 18/02/2010 12:07

(@aytacarslan)
Gönderiler: 799
Noble Member
 

Sharepoint service den bahsediyorsan evet lisanlı bir Windows server üzerine ücretsizce kurabiliyorsun. Muadili bir sistem şu an için bulamadım. Çünki ya çok zor ayarlanabilen yada istediğim özellikleri karşılamıyor oluyor. Ayrıca windows ile bire bir bu kadar entegre çalışan başkabir ürün yine microsoft ürünü olabilir.

 
Gönderildi : 18/02/2010 17:12

(@emrebalci)
Gönderiler: 367
Reputable Member
 

Merhaba,

Normalde ücretsiz olarak sahip oluyorsunuz ama sınır windows server lisansının kullanıcı erişim sayısıyla eşittir. Ama ücretsiz ticari bir amaç güdmeyen biryer için yapmıyorsan sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum. Ama genede sormakta fayda var.

 
Gönderildi : 18/02/2010 18:31

(@kadirakbaba)
Gönderiler: 895
Noble Member
Konu başlatıcı
 

Anladığım kadarı ile share point services indirip yüklersem diğer bölgelerde bulunan kişilerde web üzerinden buraya erişebilir? Tamamen bir sivil toplum kuruluşu olduğundan dolayı parasal anlamda buna yatırım yapamazlar.

 
Gönderildi : 18/02/2010 19:05

Paylaş: