Forum

MCP Sertifika Talep
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

MCP Sertifika Talep

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
413 Görüntüleme
(@HakanAKSAN)
Gönderiler: 4
Active Member
Konu başlatıcı
 

Öncelikle selamlar;


Konu hakkındaki açılmış mesajlara baktım fakat sonuç alamayınca yeni bir konu açtım.
Kusura bakmayın eğer gözümden kaçmış ise.


 Dün 70-536 sınavını geçtim, bugün elime MCP ID ve Access Code geçti onaylayıp girişleri yaptım, Prometric'de de Passed sorun yok.
MCP Transcript'de de herhangi bir sorun yok sınavı görebiliyorum fakat Welcome Kits and Certificates altında CheckBox içeren bir sınav listesi göremiyorum, yalnızca adres mevcut ve Save Address Butonu tıklayınca OK veriyor ama değişen birşey yok, bu Order olayını nereden yapıyoruz veya bu zamana bağlı birşey midir, Transcripte çıkıp Order edememek zamana bağlı mıdır?




Şimdiden teşekkürler.


İyi Çalışmalar...

 
Gönderildi : 07/04/2009 19:03

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Merhaba,


Microsoft MCP Member Site anında güncellenmiyor.2-3 gün sonra girip tekrar kontrol et bakalım.Bu arada Welcome Kit Shipped olarak gözüküyor mu?

 
Gönderildi : 07/04/2009 19:07

(@HakanAKSAN)
Gönderiler: 4
Active Member
Konu başlatıcı
 

Welcome Kits and Certificates altında Shipped olup olmadığını veya seçip order diyebileceğim bir tablo yok oda sanırım


According to our records, you are not eligible to order a welcome kit or certificate at this time. This may be because you have already placed your order or because you have not yet earned a new certification. Please note that it may take up to ten business days for your records to transfer from your test center to our database. If you would like to update an order that you have already placed, check the status of your shipment, or feel that our records are incorrect, please contact your Microsoft Regional Service Center for assistance.


bu mesajın olduğu yerinde çıkacak, 10 gün bekle, acele yok diyor ama Transcript'e yansıdığını görünce dedim belki ben bulamıyorumdur.


Sağolun.

 
Gönderildi : 07/04/2009 19:20

(@AhmetRamazanBENEK)
Gönderiler: 1
New Member
 

Merhabalar. Konuyla ilgili birçok başlık olduğu için yeni başlık açmak istemedim ama beni tatmin edici bir cevap bulamadım, eğer varsa da gözümden kaçmıştır, bunun için şimdiden özür diliyorum.. Ben dün 70-528 sınavına girdim ve MCP olmaya hak kazandım. E postama MCP ID ve şifresi bugün geldi, MCP hesabımı da aktifleştirdim. Bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor? Sertifikamı nasıl talep etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

 
Gönderildi : 25/05/2009 19:17

Paylaş: