Forum

Server 2012 eğitim ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Server 2012 eğitim yeri

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
669 Görüntüleme
(@zafergorgun)
Gönderiler: 114
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar

 

ne yazık ki ne zaman nede ücret konusunda yeterince imkanım var. Yani aylarca yada haftalarca başka şehirde kalma imkanım yok. İzmir de eğitim alabileceğim ve enfazla 1 hafta yada 10 gün sürecek bir yer var mı? Server 2012 eğitimi almak istiyorum. Sertifika sınavına girmek istiyorum ama öncesi eğitim de almak iatiyorum.  Bilge adam ve ona benzer yerleri inceledim ne yazık ki eğitim zamanı ve süreleri konusunda bana uymuyor. 200 saat gibi sürelerden bahsediliyor. Ben kendimi kısmen de olsa yetiştirmeye çalışıyorum. Ordan burdan izlediğim video makalelerle bir yerlere kadar geldiğimi düşünüyorum ama bir eğitmene ihtiyacım var. 

 

Konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

 
Gönderildi : 26/04/2018 05:20

(@cahityolacan)
Gönderiler: 514
Super Admin
 

Merhaba bildiğim kadarı ile Microsoft Sertifikaları için (MCSE - MCSA ) illa yetkili eğitim merkezinden eğitim alma şartı yok. Yani bir VUE yada PROMETRIC sınav merkezinden gerekli sınavlar'a girerek serifika labilirsiniz. Her sınavın ayrı ayrı ücreti var. tabii bilginiz ve dil bilginiz var ise. 

Eğitim konusunda tabiki bir çok ilde pro derecesinde kurumlar var tavsiyemdir. Ama sizin sitediğiniz sürelerde ne kadar kendinizi geliştirseniz zor. Bu yüzden zaman kavramnız var kendiniz hazır hissettiğiniz de sınava girmenize olanak sağalyan bir yol izleyebilirsini.z

Peki eğiitm derseniz en iyisi Prometric yada Udemmy vb gibi sitelerden üyelik alarak veya eğitim satın alarak yapmanız olabilir. Eğitimi ne kadar sürede izler uygular ve kendini hazır hissedersen sınav ücretini ödeyerek sınava girip Microsoft sertifkası alabilirsin.

Bu benim söylediklerim sadece bir yol tercih sana ait. Ama şunu unutma kimsede süper güç yok 200 Saat denmesi sana sıfırdan belirli bir seviyeye getirmek amacı ile yapılan bir durum ki yılalrdır uygulanmış ve iyi sonuçlar alınmış süreçtir. 

Kolay gelsin.

Cahit YOLAÇAN
vExpert - vExpert NSX - CCNA- MCSE - CEH
https://www.vmwaretv.com

****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 26/04/2018 11:38

(@zafergorgun)
Gönderiler: 114
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Teşekkürler,

Çalıştığım yerden dolayı en fazla on günlük bir izin alabilirim ki o süre bile nasıl verilecek bilmiyorum. Yıllardır almak istediğim bir sertifika her almak istediğimde çıkan sorunlardan dolayı bir türlü eğitim alamadım. her defasında ertelemek zorunda kaldım ama pes etmiyorum 🙂 son nefesimde bile olsa o belgeyi alacam bastonlu alan ilk kişi olarak microsofta resmimi asacaklar 🙂 kendimi internetten edindiğim bilgilerle geliştirmeye çalışıyorum. istediğim şeyin biraz abes olduğunun farkındayım ama bundan başka imkanım şuanda olmadığından bunu istiyorum.

 
Gönderildi : 26/04/2018 14:22

(@omercarnacar)
Gönderiler: 86
Estimable Member
 

Aslında bu azmin sonuçunda almaman için hiç bir sorun  gözükmüyor.

 

Eğitim merkezlerinin sana yakın olmadığı açısından yapabileceğin Tavsiyelerim 

 

1.Öncelikle Udemy ve Youtube ile  kendini sürekli  konular hakkında ön bilgi edinmen

2.Kesinlikle  ev veya iş nerede olursa olsun.VM makinalar sistemlere aşina olmaya  üzerinde çalışmaya devam etmelisin.

3.Bende Test centerlerden çok  uzağım.Sınavlara  dump ile hazırlık yapman ve sınavlara  katılman  kaybetsen bile onu tecrübe etmelisin

ve Bugünden ,Hemen  başlamalısın.

 

Sertifika konusunda son zamanlarda çok zorun yaşayan biri olduğum için bu şüreçleri acısıyla tatlısıyla  tatma şansım oldu.Sonunda  seni motive eden bu güç istediğini verecektir.

 

Ama onun için  , Şu çin atasözünü asla unutma ;

 

Duyduğumu unuturum, gördüğümü hatırlarım, yaptığımı anlarım.

 
Gönderildi : 03/05/2018 17:39

Paylaş: