Forum

TEKNİK SERVİS>Bİ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

TEKNİK SERVİS>BİLGİ İŞLEM

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
365 Görüntüleme
(@UGURiCYER)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar, Üstadlar ;

Öncelikle herkese selam ederim. Başarılı Bir çalışma hayatı Dilerim.

Sisteme yeni üye oldum. Sizin yorumlarınıza çok çok ihtiyacım var.  Yaşım 27 Askerden geldikten sonra çeşitli Bilgisayar firmalarında T. servis alanında çalışmalarım oldu. Şu anda da notebook teknisyeni olarak çalışmaktayım. Fakat bu işte bir gelecek göremiyorum. Yaptığımız iş hep aynı Chip değiştirmek. Yaptığım işi küçümsemiyorum ama bu işte gelinecek nokta belli. Bir süre sonra duraklama dönemi ve ardından çöküş dönemi. Ben bir konuda uzmanlaşmak ve kendimi geliştirmek istiyorum. Bildiğim iş sade ve sadece bilgisayar T. servis işi. Açıkçası bu işte de çok prof. değilim. Bilgisayar donanım arızaları ve çözümleri, Notebook donanım arızaları ve çözümleri, notebook chip değişimi ve ufak tefek besleme arızalarının onarımını yapmaktayım.

 Sizden ricam;

Hangi alanda eğitim almalıyım. SİSTEM,YAZILIM,NETWORK. Lütfen bana bir yol gösterin. Sürekli düşünüyorum fakat olduğum yerde sayıyorum. Düşündüğüm zaman içerisinde eğitime başlasaydım belki şimdiye kadar birazda olsa bilgi sahibi olmuştum. Benim yaptığım işe en yakın alan sistem mühendisliği fakat başka önerisi olan ustalarımı da dinlemek istiyorum. Tavsiyeleriniz benim için gerçekten çok önemli. Lütfen es geçmeyin.

Şimdiden tüm yardım edenlere teşekkür ederim 

 

 
Gönderildi : 08/02/2015 20:33

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

merhabalar,

benim tavsiyem sistem ve network alanı olacak. buraya daha hızlı adapte olabilirsiniz. yazılım tarafı biraz daha karmaşık. sistem ve network tarafını bir entegretör yada danışmanlık firmasında çok rahatlıkla geliştirebilir ve istediğiniz seviyeye gelebilirsiniz.

 
Gönderildi : 08/02/2015 22:41

(@UGURiCYER)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

Tavsiye için teşekkürler hocam. 

 

 
Gönderildi : 09/02/2015 01:40

Paylaş: