Forum

VUE ve Prometric h...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

VUE ve Prometric hesaplarını birleştirmek

5 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
366 Görüntüleme
(@akinbeslan)
Gönderiler: 605
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba


Prometric ten 2 sınav'a ve Vue den 4 sınava girmiş kişi ve doğal olarak 2 adet MCP ID si var.Ancak MCP sitesine girildiğinde sadece prometricten girdiği 2 sınav gorunmektedir.Bunları nasıl tek bir yerde birleştirebiliriz?

 
Gönderildi : 04/06/2010 15:09

(@erdemcilingiroglu)
Gönderiler: 2205
Noble Member
 

Bununla ilgili ufak bir arama işlemi yaptığımda aynı sorunlarla uğraşmış kişiler gördüm. Microsoft sınavları Vue'den, Prometric'e geçtiğinde. Yeni sınavlara girmek isteyen adaylar MCP ID'si olduğunu belirtmeyi unutunca Prometric kendi MCP ID'lerini türettirmiş. Sorunun çözümünü 2 yolda sağlamışlar;


1- Microsofta telefon edip düzelttirmişler.


2- Vue'den test raporlarını Prometric'e göndermesini talep etmeniz gerekiyor.


Saygılarımla.

 
Gönderildi : 04/06/2010 15:24

(@erdemcilingiroglu)
Gönderiler: 2205
Noble Member
 

Bir başka aramada da aşağıdaki sonuç çıktı.


Vue ile çalışan bir test merkezinde sınava girmiştim daha sonra Prometric ile çalışan bir test merkezinde aldığım sınav yüzünden adıma ait iki tane MCP ID görünüyor. Bu durumu nasıl düzelteceğim ?


 İlk sinava girdiginiz tarihi ve MCP ID kısmını doldurarak [email protected] mail adresine asagida maili gondermeniz gerekiyor. Mail formatı şu şekilde olabilir: To whom it may concern; On TARİH, I passed the MS SINAV_KODU exam which I attended over Vue and given a Microsoft Certified Professional ID: Vue IDniz On TARİH, I passed the MS SINAV_KODU exam which I attended over Prometric and given a Prometric Candidate ID: Prometric IDniz Can you please merge all the exams under a unique MCP ID?


 

 
Gönderildi : 04/06/2010 15:26

(@akinbeslan)
Gönderiler: 605
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Bilgiler için teşekkür ederim, bu yolları deneyeceğim.

 
Gönderildi : 04/06/2010 17:13

(@erdemcilingiroglu)
Gönderiler: 2205
Noble Member
 


Bilgiler için teşekkür ederim, bu yolları deneyeceğim.


Bir çözüme ulaşırsanız bizi de bilgilendirmeyi ihmal etmeyin lütfen. Belki bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlar için de referans olabilir. Size başarılar. Umarım çözüme ulaşırsınız. Saygılarımla.

 
Gönderildi : 04/06/2010 17:18

Paylaş: