Forum

sertifikalrın yolla...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

sertifikalrın yollanacağı adres?

5 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
309 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhaba


Arkadaşlar sertifikaların yollanacağı adresi nasıl öğrenebilirim.


mcp.nicrosoft.com adresinden profilime baktığımda ev ve iş olmak üzere iki adres gözüküyor.Fakat sertfikanın yollnacağı adres hakkında bilgi yok.Bunu nasıl öğrenebilirim ya da nerden güncelleyebilirim.


Teşekkür ederim.


 

 
Gönderildi : 18/02/2010 16:09

(@VeyselUYAR)
Gönderiler: 233
Reputable Member
 

Merhaba


 sertifika otomatik olarak artık yollanmıyor.eğer setifika yinede istiyorsanız manuel olarak 9,küsür dolar karşılıgında alabiliyorsunuz.sizde para ödemeyi kabul ederek serifika talebinden bulunmak istiyorsanız.! ödeme işlminden önce kargo adresinizi sizden teyd etmenizi,gerekirse değiştirmenizi istiyor.


şuanda kayıtlı olan adresinizi görmekiçinde, seritifikayı satın alcakmış gibi adımları takip edin.continue to addres information butonuna basıp lokasyon seçip itediğiniz adresi girebilrisniz. sol tarafa girdiğiniz gargo adresidir sağdaki fatura adresinede bi tik atarsanız aynı yeri seçmiş olursunuz adımlar aşagıdaadır.daha önce paylaşılmıştı.umarım sorununuz yanıtlanmıştır.


1.MCP member site "https://mcp.microsoft.com" giriş yapılır.


2.Sol menüden sırasıyla " Program Benefits > Download Certificates" gelen ekrandan "Log on to MCP Digital Certification tool" tıklanır.


3.Gelen ekranda "Certificate Manager - download your certificates in PDF or XPS format" linki tıklanır.


4.Gelen erkranda önce istenen sertifikalar işaretlenir ve sağ alt kısımda "Order Now" butonu tıklanır.


5.Bundan sonra adres bilgileri girilir ve ödeme işlemi yapılır.



 


 

 
Gönderildi : 18/02/2010 22:40

(@AhmetERSAHAN)
Gönderiler: 116
Estimable Member
 

Sertifikanın yollanacağı adres mcp.microsoft.com da kendi profilinde yazmaktadır eğer istersen bu adresi buradan güncelleyebilirsin yani sertifikan hangi adrese gelmesini istiyprsan o adresi girersin oraya gelir sertifikan yaklaşık olarak  haftayı buluyor gelmesi sertifikanın daha erken gelmesini istersen 25 - 35 usd kadar para ödemen gerekiyor. tek sertifika için ortalma 9,9 usd gibi bir rakam ödemen gerekiyor  eğer bir kaç sertifika gelmesini istersen daha uygun fiyata geliyor 1. sertifikadan sonra ki sertifikalar içinse ortalama 0,9 usd gibi bir rakam alıyor

 
Gönderildi : 18/02/2010 23:34

(@erdemcilingiroglu)
Gönderiler: 2205
Noble Member
 

Tabi burada Veysel ve Ahmet Beylerin mesajlarına ilaveten; Microsoft bir kerede en fazla 6 sertifika yolluyor. Bunu da notlarımız arasında bulunduralım. Saygılar...

 
Gönderildi : 19/02/2010 00:55

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Sağolun arkadşlar açıklayıcı bilgileriniz için.


Teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 19/02/2010 13:25

Paylaş: