Forum

mcse sertifikası al...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

mcse sertifikası almak istiyorum

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
378 Görüntüleme
(@ugurkaya)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

slm.ben mcse sertifikası almak istiyorum.bi arkadaşım tafsiye etti çalış sınavlarına gir dedi ama hiç bir bilgim yok bu konu hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.sınavlar hangi şehirlerde var.konular nedir yanı bu konu hakkında bilgim sıfır bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdi den teşekkürler....

 
Gönderildi : 12/07/2009 14:37

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Merhaba,

Sertifika sınavlarına,il farketmeksizin herhangi bir Microsoft Gold Partner'da girebilirsin.Ek olarak sertifika programları ile ilgili aşağıdaki linki okuyabilirsin.

  http://www.microsoft.com/turkiye/egitim/mcp.mspx

 

 
Gönderildi : 12/07/2009 14:48

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

merhabalar


arkadaşınız sizin kötülüğünüzü istiyor herhalde. çalış sınavlarına gir demek soruları ezberle gir demektir.


bilgim de yok demişsiniz. en iyi çözüm güzel bir eğitim almaktan geçer. o yüzden yetkili teknik eğitim merkezleri ile görüşüp size uygun olan eğitimi eğitmeni ve kurumu seçin. eğitiminizi tamamlayın ve ondan sonra sınavlarına girin. böyle çok daha iyi bir sonuç ortaya çıkacaktır.


ezberleyip mcse olacağınıza hiç olmayın daha iyi, sebebi ise yarın öbür gün bir yerde bir iş yaparken size saygı göstericekler size güvenecekler ve siz bu saygıyı güveni boşa çıkarırsanız, şöyle bir genelleme yapılacak mcse bu kadar işte diyecekler.


o yüzden iyi bir eğitim şart. ardından zaten sertifika gelir.


ben bütün öğrencilerime daha ilk derste hemen kendimi tanıttıktan sonra sertifika için gelen varsa hiç derslere gelmesin boşuna uğraşmasın diyorum. ve bunu ilk duyduklarında şaşırıyorlar. neden hocam biz sertifika almaya geldik diyorlar.


ben sertifika vermiyorum diyorum. ben size öğreticem sonra sertifikanızı alırsınız diyorum. daha sonra da derslerimize başlıyoruz. dersler bitince yada devam ederken sınavlarına giren öğrenci arkadaşlarımın daha başarılı olduklarını gördüm.


bunu benden ders alan öğrencilerime sorabilirsiniz.


kolay gelsin 

 
Gönderildi : 25/07/2009 18:46

Paylaş: