Forum

Exe içeriği şi...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Exe içeriği şifreleme

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
2,713 Görüntüleme
(@AretDogu)
Gönderiler: 7
Active Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar,

 

bir eğitim firmasının kullandığı exe şifrelenmiş ve herhangi bir program ile içeriği görüntülemiyormuş. Bende exelerimi bunun gibi içi görüntülenemeyecek şekilde nasıl şifreleyebilirim ? Soldaki resim içeriği görüntülenebilen bir exe, sağdaki dediğim gibi şifrelenmiş olan

ne kadar doğru anlatabildim bilmiyorum ama yardımlarınızı bekliyorum. İlgili firmadaki metin ve resimler aşağıdadır. Şimdiden teşekkürler.

Face arayüz zaten exe uzantılı bir programdır. Yani direk assembly ve makine dili formatındadır. Ancak, şifreli programın da şifresini çözebilen programlar vardır. Bu yüzden FACE arayüz programı yani exe si tekrar şifrelenmektedir. Bu şifrelemeyi dünya üzerine şifreli programı şifreleyen firmalar vardır. Onların lisansını aldığımız programı ile yapmaktayız. Bunun da gerçekten çok faydasını görüyoruz. Hacker’lara karşı tam önlem almış olunmaktadır. Bırakın kodu çözmeyi, başlık dahi görülememektedir.

 
Gönderildi : 02/04/2016 15:12

(@eravse)
Gönderiler: 1753
Üye
 

merhaba

 

Smart Assembly programını denemenızı tavısy ederım bu tıp dll ler ya C++ la compıle edılıyor yada headerları degıstırılıyor okunmaması ıcın ama smart assembly gıbı bır programla tamamen okunmaz hale getırebılırsınız.

Unutmayalım kırılmayacak program yoktur 🙂

 

ProfectSoft Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri
LogPusher & Bifyou E-Commerce System
www.profectsoft.com

 
Gönderildi : 03/04/2016 02:59

Paylaş: