Forum

Anti DDoS Hakkında
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Anti DDoS Hakkında

23 Yazılar
5 Üyeler
0 Likes
2,033 Görüntüleme
(@ertanerbek)
Gönderiler: 4522
Famed Member
 

Kunur Alp BALÇIK Bey, yaptığınız saçma işlerle sabrımı gereğinden fazla zorluyorsunuz. Sizi son bir kez daha uyarmak istiyorum. Birdahaki saçmalamanızda ciddi önleler almak zorunda kalacağım.

 

Ayrıca yazdığınız saçma scripte netwath adlı bir komutun altı üstü dandik bir ping atıp 5 response dönmesi sonucu çalıştırılıp routurun ayağa kaldırılması. Güncel olun adamlar header bilgisi ile kontrol ediyor ARP paketleri ile doğrulama yapıyor ISP dönüşlerinde bulunan PEAP paketleri ile doğrulama kontrol ediyor siz bana pin bazlı saçma bir scrip gösteriyorsunuz birde saçma bir şekilde bana ders vermeye çalışıyorsunuz.

 

Size kısa bir ders vereyim ISP de yanlış kullanıcı adı şifresi girsenizde BBRAS servisleri size IP verecektir ve ICMP paketlerinin çıkılarına izin veriyorlar büyük başarı olarak koyduğunuz aslında birkaç satırda yazılabilecek basit scriptiniz burada patladı router yanlış bacağı ayağa kaldırdı.

 

Hali hazırda bilmiyorsanız diye söyleyim DDOS için IPTABLES tarafında hazır sistemler var.. Lütfen bilgisizliğiniz ile daha fazla canımızı sıkmayınız.

 
Gönderildi : 12/03/2013 02:08

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Ertan Erberk sizin Cahilliğiniz zoruna gidiyorsa istediğin önlemi alabilirsin

iptables dersi verecgin adam senin bildigin kadarını unutmuş durumda.

1992 den buya ben bu mesleği yapıyorum siz Kaç senelik tecrübenizle budakar siniriniz bozuluyor.

Bilgi Yaş Ve tecrübe ile ilgilidir. Ertan 12 yaşındaki birinden okumayı öğrendi diye uzay gemesi yapmasını bekleyemezsin.

 

 
Gönderildi : 12/03/2013 02:48

(@ertanerbek)
Gönderiler: 4522
Famed Member
 

Ertan Erberk Cahillik zoruna gidiyorsa istediğin önlemi alabilirsin iptables dersi verecgin adam senin bildigin kadarını unutmuş durumda.

1992 den buya ben bu meslek ile urşıyorum siz Kaç senelik tecrübenizle budakar siniriniz bozuluyor.

Sayın Balçık,

Demek ki bilgi yaşla olmuyormuş bununla ilgili birde atasözü vardı sanırım ama çok mühim değil. DDOS ataklarına karşı konuşulan bir konuda göndermiş olduğunuz wan kontrol scripti ve üstünde yanlış scrip ile bana scrip dersi vermeniz çok ilginç.

Meslekte harcadığınız yıllar kadar birde Türk Dil kurumu sayfasına baksaydınız keşke, cahil kelimesinin anlamını öğrenirdiniz.

Her neyse konuyu çok uzatmak istemiyorum ve kitliyorum,  DDOS hakkında arkadaşlar gerekli bilgiyi almıştır diye umut ediyorum.

 
Gönderildi : 12/03/2013 03:00

(@AhmetKucuk)
Gönderiler: 19
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Tüm herkeze teşekkürler 🙂

 
Gönderildi : 14/03/2013 16:02

Sayfa 2 / 2
Paylaş: