Forum

antikeylogger ö...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

antikeylogger önerisi

4 Yazılar
4 Üyeler
0 Reactions
579 Görüntüleme
(@EmreYILMAZ)
Gönderiler: 200
Reputable Member
 

Mrb Spywaredoctor veya Zonealarm security fakat kullandığınız Nod32 inide bu keyloger trazındaki progralarımı yakalıyor olmasın lazım donanımsal keyloger kullanılmış olabilirmi ? Birde Zywall un loglarını incelem fırsatınız oldumu bizimle paylaşısanız daha net yardımcı olabiliriz ..

 
Gönderildi : 17/07/2008 23:03

(@kaantekkol)
Gönderiler: 831
Noble Member
 

Hangi banka olduğunu öğrenebilir miyiz? Birçok banka ile çalışıyorlardır. Hepsinden mi yoksa sadece belirteceğiniz bankadan mı para transferi olmuş?

 
Gönderildi : 17/07/2008 23:04

 xmen
(@xmen)
Gönderiler: 16
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

merhaba;


hayır tek bankada oldu bu olay. nod32 ile daha 2 gün önce taratmıştım. ki zaten olaydan sonrada tarattım virüs bulamadım. 2-3 a.virüs ile tarattım ama bilgisayarda virüs spy yok.


eskiden başıma gelmişti master.exe slave.exe diye remote connection için kullanılan. pek a.virüsler yakalayamıyordu.bunun gibi birşey sanırım.


ama asıl soruma yardımcı olursanız sevinirim bu tür finansal işlemlerin yoğun olduğu yerler için antikeylogger yazılımı olarak spywaredoctor haricinde kullanabileceğim sadece antikeylogger amaçlı bir program önerebilirmisiniz?


ben zemana antilogger diye bir program buldum fikriniz varmı acaba??


teşekkürler

 
Gönderildi : 18/07/2008 00:35

(@ahmetkucuk)
Gönderiler: 93
Estimable Member
 

merhaba,

bende bu hack işlerine meraklıyım sanırım yaşım gereği:) şu an piyasadaki bazı trojanları yakalamanız için bilgisayarınızdaki her dosyayı(sadece exeler değil tümünü) karantinaya alıp antivirüs laboratuarlarına yollamanız gerekmekte, son zamanlarda gelen süphelendiğiniz dosyalardan başlayabilirsiniz:) o dediğiniz keloggerı duymadım ama onunda içinde ayrı bişey vardır, kimse hayrına ücretsiz bişey yapmıyor veya hayrına cracklemiyor, bi banka gelsede bizim programı kullansa diye bekliyor. Eger böyle kayıplar vermek istemiyorsanız biraz kesenin ağzını açarak orjinal yazılımlar kullanmanız lazım. 🙁

 ve hacker, çalışanlardan birinin desteğini almıs olabilir. Bu tür şeylerin çözümü gene bir hackerdan yardım almak olabilir. Funguskid nickli abinin yapamayacağı hiç bir şey yok:) Bu işlerin piri ve türkiyenin gururu:) cigicigi.gen.tr den onunla iletişime geçmeye çalış derim ama dikkatli ol, banka hesaplarıyla kesinlikle ilgisi olmayan bir bilgisayardan yapın bu görüşmeyi, mesela internet kafeye gidin.Hatta gecenlerde bişey okudum yalan olabilir ama yazayım bilgisayarlara 40byte/sn hızla internet filan olmasada giriyolarmıs, uydularla ilgili birşey vardı. eğer hackerlar kafaya taktıysa çözümün bence internette bağlıysa hiç bir çözüm yolu yok ama size bir ipcucu vereyim, hırsızlar girip çıkması kolay olan evi tercih ederler 😉

 
Gönderildi : 18/07/2008 05:51

Paylaş: