Forum

netsafe hakkında
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

netsafe hakkında

8 Yazılar
5 Üyeler
0 Likes
1,804 Görüntüleme
(@BerkBAGDATLIOGLU)
Gönderiler: 34
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar hiç aranızda netsafe firewall amaclı kullanan gören veya bir duyum alan oldumu çok sağlam referansları var hemde %100 yerli malı anlatılana görede güzel bir cihaz yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

 
Gönderildi : 02/11/2011 22:51

(@BerkBAGDATLIOGLU)
Gönderiler: 34
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Kullanan kimse yokmu arkadaşlar?

 
Gönderildi : 03/11/2011 16:12

(@yildirimc)
Gönderiler: 11
Active Member
 

eğer otelde kullanacaksan hot spot için otel programları ile entegreli çalışıyor. Eksikleri var. Ücretsiz Pfsense, endian vb. yazılımlar kullanabilirsin.


nerede kullanacaksın? hangi özellikler istiyorsun?

 
Gönderildi : 03/11/2011 20:08

(@BerkBAGDATLIOGLU)
Gönderiler: 34
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

HAYIR FABRİKADA FİREWALL OLARAK KULLANACAGIM HOTSPOT ÖZELLİĞİ BENİM İÇİN FAZLA BİR ÖNEMİ YOK ACIKCASI

 
Gönderildi : 08/11/2011 22:43

(@mehmet.demir52)
Gönderiler: 339
Reputable Member
 

Merhaba;

Kullanıcı sayınız nedir bu işlem için Pfsense kullanabilirsiniz sadece firewall görevi olarak ve ücretsiz bir şekilde yararlanacağınız bir firewall olacaktır.

 
Gönderildi : 10/11/2011 18:29

(@H.EmreYILMAZ)
Gönderiler: 8
Active Member
 
Caner Bey Merhaba,
NetSafe uzun yıllara dayalı bir AR-GE projesi olarak TUBITAK ve TTGV denetiminde titizlikle hazırlanmış %100 yerli bir yüksek teknoloji ürünüdür. Bugüne kadar gerek yurtiçi gerekse yurtdışında onbinlerce kullanıcının güvenle tercih ettiği ürünlerimiz içinde geçen yıl size kurulumunu yaptığımız modelimiz o günkü standartlarımızın sizinkine uymaması nedeni ile tarafınızca kullanımınıza sunulmadı buna saygı duyduk. Takdir edersinizki ülkemizde yüksek teknoloji üretimine kalkışmak olağanüstü özveri ve sabır isteyen bir süreçtir. Türk Mühendisliğinin bir eseri olan, gerek yurt içinde, gerekse yurtdışında binlerce nokta ve onbinlerce kullanıcıya güvenle hizmet veren ürünümüzü, "çok özellikli bir ürün"  değil, stabil çalışan bir ürün olarak planladık ve tasarladık. Bu stratejimizde ne kadar haklı olduğumuzu, devlet, askeriye, polis ve özel sektörde gururla referanslar kazanarak ve siz sistem yöneticilerinin takdirini toplayarak gördük. Ürünlerimiz yurtdışına ihrac edilmeye başlandı Türk Teknolojisini yurt dışına açmayı gururla başardık.  
 
NetSafe Unity R4 versiyonuna sürekli yeni özellikler kazandırılıyor. Hotspot, Dungle VPN, 3.rd party dbase entegrasyonu, ID management, SMS ve kimlik doğrulamada özgün yetkilendirme  gibi rakiplerimizin bizi takip etmesini sağlayan ve bizi gururlandıran özelliklerimiz bunlardan sadece bir kaçı. Hergeçen gün inovasyonumuzu ARGE gücümüzle birleştirip daha iyi çözümler için vargücümüzle çalışıyoruz.  Biz dünyanın en iyi ürününü yaptığımız iddiasında hiç olmadık, Türkiye koşullarında kendi beyin gücümüzle ürettiğimiz ağ geçidimizin şu anki pek çok özelliği, pahalı ve ithal yabancı ürünlerde bile yok ve biz bundan gurur duyuyor heyecanlanıyoruz. Unutmayalım ki bir ülkede ulusal bilgi güvenliği ancak Milli Ürünler üretmek ve kullanmakla sağlanır ve Milli Teknoloji ancak ve ancak bu yolla gelişir, büyür. Aksi takdirde sürekli yurtdışına bağımlı kalırsınız.
Saygılarımla.
 
H. Emre YILMAZ
NetSafe IT Security Corp.
Support Coordinator
 
Gönderildi : 12/11/2011 00:27

(@H.EmreYILMAZ)
Gönderiler: 8
Active Member
 

Berk Bey Merhaba,

Konuyla ilgili lütfen direk benimle temasa geçiniz. Talepleriniz doğrultusunda gereğini yapalım. Bilgilerimi size özel mesaj olarak atıyorum.

Teşekkürler. 

H. Emre YILMAZ
NetSafe IT Security Corp.
Support Coordinator
www.net-safe.com.tr 
 
Gönderildi : 12/11/2011 00:31

(@yagmurerisik)
Gönderiler: 12
Active Member
 

Selamlar,

Netsafe'den mümkün olduğunca uzak durmanızı tavsiye ederim.

En başta anlatılan gibi 5*9 destek alamıyorsunuz.

Sistem birden sıfırlanıyor ve firewall devre dışı kalıyor.

İyi günler 

 
Gönderildi : 03/12/2011 14:45

Paylaş: