Forum

Dikkat Google Wave ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Dikkat Google Wave tehlike saçıyor!

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
344 Görüntüleme
(@bariscagri)
Gönderiler: 58
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Google'ın yeni iletişim platformu Wave için geri sayım devam ediyor. Wave için artık son testlerinde geçen Google ekibi yıl içinde Wave'i tüm kullanıcılara açmaya hazırlanıyorlar. Fakat Google'ın milyonlarca kişinin merak ettiği Wave'i test etmek için şu anda sadece 100 bin kişiye bu olanağı sağlamış olması, pek çok kullanıcıyı Google'da Wave'i denemek için yöntemler aramaya sevk ediyor. Her ne kadar bu yoğun ilgili Google'ı memnun etse de, memnun ettiği başka bir kesim daha var; dolandırıcılar!

Görünüşe göre şu anda Google'da Google Wave ile ilgili gerçekleştirilen arama sonuçlarında pek çok sahte anti virüs yazılımı ile ilgili site çıkıyor. Bu sitelerde bulunan zararlı yazılımlar ise kullanıcıların bilgisayarlarına bulaşıp, onlardan para sızdırmaya çalışıyorlar.

Fakat dolandırıcıların bu yöntemi tek uyguladıkları konu Wave değil. Microsoft'un yeni ücretsiz anti virüs programını arayanları da aynı tehlike bekliyor. Uzmanlar güvenilir konularda yapılan aramaların sonuçlarında, her zaman güvenilir siteler çıkarmayacağını unutmamamız gerektiği konusunda bizleri uyarıyorlar.


(Sistem Guvenligimiz Icin Bu Alanda Paylasilmistir.)


Saygilarimla...

 
Gönderildi : 07/10/2009 20:38

(@OmerKARADENIZ)
Gönderiler: 1560
Noble Member
 

Bilgi için Teşekkürler

 
Gönderildi : 08/10/2009 11:33

Paylaş: