Forum

Nod32 4 Busn.Edt. k...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Nod32 4 Busn.Edt. kurulumu esnasında Sürücü yüklemesi sorunu...

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
418 Görüntüleme
(@MertSert)
Gönderiler: 474
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Nod32 4 Busn.Edt. kurulumu esnasında Sürücüler Yükleniyor diyor ( artık install son aşamadayken ) fakat Server 2000 kilitleniyor kalıyor. Bunu neden yapar. Sürücüleri yükleyemiyor, fakat Nod32 2.7 Busn.Edt. kurulumunu yapıyor server, 4 BE gelince Sürücüler yüklemesi konumundayken makinayı olduğu gibi kitliyor, reset atmaktan başka çare kalmıyor. Ctrl + Alt + Del bile işlemiyor. Regedit'ten Symantec'i manuel kaldırırken çok dikkatli kaldırdım. Symantec'in Manuel Kaldırma Pdf dosyalarının dediklerinin dışına kesinlikle çıkmadım. Hatta tekrar tekrar gözümle zoom yaparak baktım anahtarlara yanlış bir şey silmeyeyim diye. Nod32 4 Bsn. Edt. Muhakkak Regeditten bir arıza nedeniylemi sürücüleri yükleyipte setup'ı sonlandıramıyor. Server'da virüs varmı diye de şüphelendim, fakat yüklediğim Nod32 2,7 ile tarattım bir şey çıkmadı, Spywavere Doctor ile tarattım bir şey çıkmadı, Esetten aldığım fixtool ile baktım yine bir şey çıkmadı. Neden olabilir. Bugünlerde aksilikler peşpeşe geliyor. Ama çözümleri burda bulduğumda 'hop' zıplıyorum yerimde. Bu aralar Geniş Aile dizisini çokmu izliyorum ne. Neyse umuyorum evet dörtgözle bekliyorum buradan çözüm yolu çıkacak diye.


Saygılarımla.


 

 
Gönderildi : 03/09/2009 23:23

(@rafets-ayata)
Gönderiler: 3820
Üye
 

Merhaba,


Daha önce sistemde symantec'ten kalıntılar nedeniyle böyle bir sorun meydana getiriyor olabilir. Siz manuel bir kaldırıp yaptığınız regeditten fakat symantec kendini bir çok noktaya yazmaktadır. (Application, Administrator,All user klasörlerinde)


Öncelikle symantec remover tool ile sistemden tüm symantec kalıntılarını temizleyiniz. Sisteminizi güncelleyip SP updatelerini yapınız son olarak yeniden Nod32 kurulumunu deneyiniz.

 
Gönderildi : 05/09/2009 01:41

(@bariscagri)
Gönderiler: 58
Estimable Member
 

Merhabalar;


Rafet Hocama Hak Veriyorum. Symantec kendini bircok yere kayit ediyor. Ama keske regeditten hic bulasmasaydiniz ise diye dusunuyorum. Symantec gercekten silinmesi bela bir program.


localiniz uzerindeki calisan antivirusleri etkisiz hale getirin. restart yapin.


start /run/msconfig ile startup gelen symantec i tetikleyen birseyler varsa kapatin sonra serviceslerida gozden gecirin. Orda da varsa kapayin.


control panel den add or remove programs a gelip. Symantec'e change yapin. Remove derseniz zaten kaldirmaz.


change yaptiginizda. ozellikleri uzerinde oynama yapmaniza izin vericek. Remove diin hizli bir sekilde. Umarim Olur. Ben boyle yapmistim ve olmustu.


 


Saygilar...

 
Gönderildi : 15/09/2009 13:31

Paylaş: