Forum

sanallaştırdıgım wi...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

sanallaştırdıgım windows vps te acayip dusuk internet hızı sorunu

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
1,237 Görüntüleme
(@ismailtas)
Gönderiler: 8
Active Member
Konu başlatıcı
 

merhaba iyi gunler arkadaslar ben  5 ay once speedhosting.com  adlı siteden sunucu kiraladım ve yanında adet  192 ip de aldım. 5 ay sonrasında sunucum sebepsizce kapandı. firmanın baskalarına da kıralamıs oldugu serverlardaki abuse illegal kullanımlar sonucu butun serverleri iptal oldu kapandı ve benim de biton masraf yaptıgım server kapandı. magdur oldum ve magduriyetimi de gidermediler. bende bu olaydan sonra bi aracı firma ile yeni bi server almaya cekındım aynı olay 2-3 ay sonra tekrar basıma gelir korkusuyla. cunku ne yedek alabıldım ne birsey habersizce aniden server  kapandı, iade falanda ypamadılar. ve sonrasında ben kendime 1 hafta oncesi kendi hesabımla kimlik bilgilerimle adres onayı belgeleriyle hesabımı aktif ederek benim kendi hesabımla almıs oldugum fransa ovh dan server aldım.. yanında extra ip de aldım. ovh web panelinden esxi 5.5 kurdum. ardından vsphere de hiçbir ayarı karıstırmadan bi iso transfer ettikten sonra test amaclı bi windows vps kurdum. fakat sole bir sorunla karsılastım.dedicated serverimin hızı 500 mbps oldugu halde olusturdugum vps te hız upload 18 mbps downloadta 18mbps cıkıyor. ping 120 lerde. eski sunucumda fransa ovh idi, ve boyle bir sorunla karsılasmadım daha once. işin aslı vmware de vps olusturmaktan baska sunucunun hiçbir ayarından anlamıyorum. bu vmware vsphere dakıi hız sorununu çözebilecek arkadas varmı? çözebilirseniz karsılıgında size odeme de yapabilirim hemen. odemeyi de pesin yaparım istersenız, ama bu sorunu garanti cozebilirseniz. uygun olursa team viever veririm size uzaktan baglanırsınız bilgisayarıma. ovh sayfasının web panelini de acık tutarım, vmware yi de acık tutarım, team viewer ile uzaktan bilgisayarıma baglanıpta bu sorunu cozebilirsiniz. sizden acil cevap bekliyorum, cunku bu serveri bi an evvel kurulması gerek. kolay gelsin iyi calısmalar.

yukarıda yazdıklarım karısık geldiyse kısa ozet yapayım. dedicates serverimin hızı 500mbit  ama sanallastırma ile windows vps olusturunca vps te  download ve upload hızı 15-20 mbps cıkıyor ve 120ms ping cıkıyo  speedtest hız testinde.  sanırım extra ayarlar gerek  vmware de.  zaten o kadar anlamadıgım icin suan sizden yardım talebinde bulundum numaram 0541 847 28 44 lütfen yardımcı olun arkadaslar 5 gündür bu sorunu halletmeye calısıyorum 🙁

 
Gönderildi : 01/06/2017 23:22

(@zulfumehmetozcifci)
Gönderiler: 731
Prominent Member
 

Oluşturduğunuz Ağ bağdaştırıcınız ile alakalı olabilir. Kontrol etmenizde fayda olacaktır. Herhangi bir limitleme söz konusu mu değil mi öğrenmek için bir sonuç elde edebilirsiniz belki.

Kişisel bir olay

 
Gönderildi : 02/06/2017 01:13

(@ismailtas)
Gönderiler: 8
Active Member
Konu başlatıcı
 

anlamıyorum. sıkıntı burada. sadece vmware den vps kurulumu ypaibliyorum. onun harici bir bilgim yok. siz anlıyorsanız yardımcı olabilirmisiniz bana?

 
Gönderildi : 02/06/2017 01:17

Paylaş: