Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Veeam Backup & Replication 8.0 hk.

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
322 Görüntüleme
(@resulmustafasaglam)
Gönderiler: 6
Active Member
Konu başlatıcı
 

Öncelikle herkese merhaba,

 Belki sizin için çok basit olan bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bu işlerde tecrübesiz olduğum için bana yardım etmenizi rica ediyorum. Biz şirketimizde Veeam Backup kullanıyoruz. Bizim ortak bir klasörümüz var ve bu klasör üzerinde kullanıcılar bazen hatalı işlemler yapıyorlar(örneğin bir dosyayı silmek veya değiştirmek gibi). Böyle bir durumda benim dosyayı yedek alınan geçmiş günlerden birine geri döndürmem gerekiyor. Bu işlemi Veeam Backup üzerinden nasıl yapacağımı detaylı olarak anlatabilir misiniz veya bu işlemle ilgili herhangi bir döküman paylaşabilir misiniz?  

 
Gönderildi : 05/08/2015 14:04

(@semihimir)
Gönderiler: 310
Reputable Member
 

Resul Bey Merhaba, daha hızlı oması açısından Shadow Copy kullanabilirsiniz.

  http://www.cozumpark.com/blogs/windows_server/archive/2009/11/14/volume-shadow-copy.aspx 

 
Gönderildi : 05/08/2015 14:15

(@resulmustafasaglam)
Gönderiler: 6
Active Member
Konu başlatıcı
 

Öncelikle bu kadar hızlı yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Önerdiğiniz programı inceledim. Güzel bir program fakat bizim sunucumuzda zaten kullandığımız ortak klasörün her gün yedeği alınıyor. Bu yedek içerisinden bir klasör veya dosyayı geri yüklemek istiyorum. Bunun yapıldığını biliyorum bizim sunucuda da yapıyorlar ancak nasıl yapıldığını ben bilmiyorum. Veeam Backup programıyla bir klasörü nasıl geçmiş tarihli bir yedekten geri getirebilirim?

 
Gönderildi : 05/08/2015 15:20

(@UlasBayir)
Gönderiler: 25
Eminent Member
 

Merhaba,

Alımış backuplardan recover edeceğiniz sunucunun üzerine sağ tıklayın  Restore guest file --->> Microsoft windows'u seçin. Açılan wizard'ı ilerleyip bitirin. Sonrasında backup içeriği karşınıza açılacaktır. İstediğiniz dosyayı istediğiniz yere dönebilirsiniz.

 Umarım Faydalı olur.

Ulaş Bayır. 

 
Gönderildi : 19/08/2015 14:33

Paylaş: