Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Citrix Trial Lisans

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
370 Görüntüleme
(@GuneyYETKiN)
Gönderiler: 191
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba

 

Citrix den trial oalrak sadece 6.0 downlaod edebiliyorum. 6.5 indirmeme izin vermiyor. Sebebi nedir, torrent üzerinden buldum fakat bu sefer de lisans olmadığı için kuramadım.6.5 i ve lisansı nasıl elde edebilirim.

 

Birde PVS 'e web üzerinden (örneğin:Ceptelefonum ile we üzerinden sanal makinaya bağlandığımda. Çalışan sanal makina  cep telefonumun  fiziksel özelliklerini mi kullanıyor yoksa RDP gibi remote destop gibi mi davranıyor. Fiziksel bilgisayarımda Networkden işletim sistemini boot ettiğimde bilgisayarımın fiziksel özelliklerini kullanıyordu. Cep telefonumda veya tabletimde bu durum nasıl oluyor.

 

Son olarak Citrix in PVS karşıtı free linuxveya herhangi  bir platform varmı yada zenapp karşıtı free bir platform. 

 

Yardımlarınız için ve açıklamalarınız için çok teşekkürler...

 

Saygıalrımla... 

 
Gönderildi : 30/07/2013 18:20

(@EnginBacak)
Gönderiler: 169
Estimable Member
 

Merhaba hocam,

 

Citrix den download etmek istediginiz ürün XenApp anladıgım kadarıyla.Login olursanız 6.5 da download edilebilir oluyor.Ayrıca direk lisans girmenize gerek yok ilk etapda lisans serveri kurun ve XenApp servera lisans serveri gösterirseniz Concurrent 11 kullanıcı baglanti saglayabilirsiniz.PVS direk web uzerinden baglanamazsınız.Ancak XenDesktop uzerinden stream ederseniz o zaman web üzerinden baglanabilirsiniz.PVS server dan stream ettiginiz OS ler sizin kaynaklarınızı kullanır.Yani cep telefonundan veya tabletden baglanti saglayamazsınız.Ayrıca PVS de olusturdugunuz template farklı bir donanım uzerinden baglanmaya calistiginiz da buyuk bir ihtimal mavi ekran alıcaksınız.Farkli platformlar hakkında açıkcası çok bir bilgim yok ama konu uygulama ve desktop sanallaştırma ise kesinlikle Citrix ürün ailesini öneririm hocam.

 
Gönderildi : 01/08/2013 13:26

(@GuneyYETKiN)
Gönderiler: 191
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Hocam çok açıklayıcı olmuş ellerine sağlık körlük böyle birşey işte 🙂 ellerine sağlık çok teşekkürler.

 

Saygılar... 

 
Gönderildi : 01/08/2013 13:53

(@EnginBacak)
Gönderiler: 169
Estimable Member
 

Ben teşekkür ederim hocam .

 Kolay gelsin.

 

 
Gönderildi : 01/08/2013 14:53

Paylaş: