Bildirimler
Hepsini Temizle

WMware de remote access sorunu  

Ersin Erol
(@ErsinErol)
Üye

Merhaba arkadaşlar benim kurmuş olduğum wmware programında bir sanal xp ve server 2003 makina var.Server makinadan xp ye ping gidiyor ama xp den servere ping gitmiyor haliyle bu clienti domaine dahil edemiyorum.Sorunun routing and remote access açık olması olabilir diye söylendi burayı disable konumuna getirdim ama hala ping gitmiyor.Bu sorunu nasıl çözebilirm acaba? TEŞEKKÜRLER

Alıntı
Topic starter Gönderildi : 17/02/2010 19:18
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Merhaba


Firewall un açık olup olmadığını kontrol edermisiniz.


w2003 ten xp ye ping atıyorsanız bu demektir ki xp den aslında size geri dönüş oluyor ama siz ping atarken cevap gelmiyor ise


RRAS


ipsec


firewall


3 party vb bir sorun olmalı .

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 17/02/2010 19:28
Ersin Erol
(@ErsinErol)
Üye

Hakan hocam çok teşekkür ediyorum sorunu hallettim...

CevapAlıntı
Topic starter Gönderildi : 17/02/2010 19:51
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

geçmiş olsun.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 18/02/2010 01:11
Paylaş: