Forum

Arcserve UDP Nedir?
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Arcserve UDP Nedir?

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
664 Görüntüleme
(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
Konu başlatıcı
 

Bünyesinde hala hem sanal hem de fiziksel sunucuları barındıran hibrit yapıdaki veri merkezileri için imaj bazlı gelişmiş bir yedekleme ve replikasyon çözümüdür.

Arcserve bünyesinde bulundurduğu 3 farklı ürünü (Arcserve BACKUP, Arcserve D2D, Arcserve RHA) tek bir konsolda birleştirdi.

Aldığınız lisansla isterseniz önceden kullandığınız şekilde devam edebileceğiniz gibi, isterseniz CA Arcserve UDP’nin konsolu ile de devam edip uygulamanın yeni özelliklerini de kullanmış olursunuz.

Başarılı Mimarisi

Arcserve UDP yeni nesil mimarisi ile tek bir konsol aracılığı ile sadece bir Workstation yedeklemesinden, birden fazla bölgede hizmet veren karmaşık altyapıya sahip son kullanıcılarında imdadına yetişmektedir.

 

Arcserve UDP’yi rakiplerinden ayıran 4 temel özellik nedir?

1-Fiziksel, Sanal, Workstation altyapılarınızın imaj backup ve replikasyon çözümünde tek konsoldan yönetim desteği

2-Backup ve replikasyon işlemlerinizde cross platform desteği (P2V / V2P / VMware to Hyper-v / Hyper-v to VMware )

3-Ücretsiz Source Side Deduplication ve Global Deduplication desteği ile hem daha hızlı yedekleme ve replikasyonlarını yapabilir hem de yedek aldığınız disk alanını daha verimli kullanabilirsiniz.

4-Snapshot bağımsız fiziksel, sanal sunucularınızın file, uygulama ve imaj bazında Real-Time replikasyon ve HA özelliği.

 
Gönderildi : 20/04/2016 13:16

(@KamilDukul)
Gönderiler: 6
Active Member
 

Eline sağlık Hakan Hocam.

 
Gönderildi : 20/04/2016 16:55

Paylaş: