Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

Office 365 Outlook Mailler Kaybolup Geri GelmesiHk.

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
828 Görüntüleme
(@serdaratacan)
Gönderiler: 256
Honorable Member
Konu başlatıcı

Arkadaşlar merhaba,

Outlook Classic den yeni sürüme geçtim. Bir süredir yeni düşen maillerim bir anda kayboluyor eski mailler geliyor sonra yeniler tekrar geliyor yenilerden birine tıkladığımda tekrar kayboluyor felan böyle saçmalayama başladı başına gelen var mı yada buna nasıl bir çözüm bulabiliriz. Teşekkürler.

Gönderildi : 15/05/2025 10:17

(@emrahozalp)
Gönderiler: 2
New Member

Gönderen: @serdaratacan

Arkadaşlar merhaba,

Outlook Classic den yeni sürüme geçtim. Bir süredir yeni düşen maillerim bir anda kayboluyor eski mailler geliyor sonra yeniler tekrar geliyor yenilerden birine tıkladığımda tekrar kayboluyor felan böyle saçmalayama başladı başına gelen var mı yada buna nasıl bir çözüm bulabiliriz. Teşekkürler.

Merhaba,

Aynı sorun 2-3 gündür bende de var. Tüm kuralları filtreleri temizledim düzelmedi. 
Yeni gelen maili okuduktan sonra başka maile tıkladığımda kayboluyor. 
Gönderilmiş öğelere yada başka klasöre geçiş yapıp tekrar gelen kutusuna döndüğümde kaybolan mail geliyor. 

Gönderildi : 15/05/2025 11:49

Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Gönderiler: 33597
Illustrious Member Yönetici

Selam, genelde bu tür şeyler kural kaynaklı oluyordur, outlook yani istemci veya owa yani sunucu kurallarını bir kontrol edin derim.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.

Gönderildi : 15/05/2025 13:12

(@emrahozalp)
Gönderiler: 2
New Member

Gönderen: @hakanuzuner

Selam, genelde bu tür şeyler kural kaynaklı oluyordur, outlook yani istemci veya owa yani sunucu kurallarını bir kontrol edin derim.

Merhaba,

Kural v.s kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Bireysel bir sorun değil. İşletme genelinde bir çok kişide yaşanıyor şu anda. Microsoft destek topluluğunda da çözüm arayanlar var, hepsi yeni postlar. Denemelere devam ediyorum emin değilim ama klasik outlookta yaşanmıyor gibi sanki.

Gönderildi : 15/05/2025 13:38

Paylaş: