Forum

Dell Switch 5320 pr...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Dell Switch 5320 problemi

Volkan Çelebi
(@VolkanCelebi)
Üye

Merhaba,

 

Bu switchin bir öproblemi var. Üzerine takılan bazı cihazlarda ilgili girişin ışığı yanıyor ama ulaşılamıyor. Karşı cihazda ise ışık yanmıyor. Mesela serverler sorunsuz çalışırken ILO'larını taktığınızda ulaşamıyorsunuz.

Sorun ne olabilir?

Alıntı
Konu başlatıcı Gönderildi : 24/02/2017 23:00

Okan Özbey
(@okanozbey)
Saygın Üye Forum Yöneticisi

Merhaba,

İlo taktığınız port ile serverın çalıştığı portlar aynı portmu switch tarafında ? Yani aklıma switch'de web tarafında ilgili portların kapatılmış olabildiği geliyor.

www.okanozbey.com

CevapAlıntı
Gönderildi : 25/02/2017 03:47

Volkan Çelebi
(@VolkanCelebi)
Üye

Merhaba, 

Web Arabirim yok. Server hangi port olursa çalışıyor ama ilo serverim çalıştığı portta bile calismiyor

CevapAlıntı
Konu başlatıcı Gönderildi : 25/02/2017 13:27

Mustafa TAŞCI
(@mustafatasci)
Saygın Üye Forum Yöneticisi

Portlarda speed ayarlari degisitirildeyse olabilir. Otomatigi olup olmadiigni kontrol etmeniz gerekebilir.

****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 25/02/2017 15:57

Paylaş: