Forum

sistem devreye alma...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

sistem devreye alma.

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
543 Görüntüleme
(@rizasahin)
Gönderiler: 52
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Sayın rıza şahan hocamın desteği ile sistemi hazırladım. sadece devreye almak kaldı devreye almak içinde çözemediğim iki konu var.

NVR ve ip kamera bağlantıları nasıl olacak? yani ip kamerayı monte ettim direkten kabloyu saha kabinine çektim ve uçlarını bağlayıp sonlandırdım. swicth üzerinden bi ayarı kaldımı. nvr cihazının çıkışını iş istasyonuna mı girecez?

 

diğer sorumda  fiberin sonlandığı yerde 4 adet çıkış var o çıkışları sfp modül ile tepedeki poe switche girdim. ?  tavsiyelerinizi ve sorularıma cevaplarınızı bekliyorum.

 

iyi çalışmalar. 

 
Gönderildi : 29/10/2013 21:11

(@ugurburma)
Gönderiler: 1973
Üye
 

IP kamera sistemini siz mi kuruyorsunuz, ürünleri aldığınız ve destek verecek bir firma yok mu? IP kamera ve NVR cihazını aynı network e (IP bloğu aynı olacak) aldıktan sonra, gerekli IP ve kullanıcı ayarlarını yapmanız gerekir. Sonrasında NVR cihazına IP kameralarını ekleyeceksiniz, ayarlarını yapacaksınız. Eğer switchleriniz management ise kamera sistemi ve local network ünüzü ayrı VLAN lara alabilirsiniz. Kamera sayınız fazla ise trafiği de fazla olacaktır çünkü.

Fiber in sonlandığı yerde 4 çıkış var dediğiniz nedir? Kablo 4 core ise 4 konnektör bağlıdır fakat siz sadece 2sini kullanacaksınız. Her iki tarafta da aynı uçları bulup doğru şekilde bağlamanız gerekir.

 
Gönderildi : 29/10/2013 21:53

Paylaş: