Forum

network yönlen...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

network yönlendirme

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
377 Görüntüleme
(@ErcanUZUNER)
Gönderiler: 43
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

merhaba arkadaşlar 

bilgisayarım da hem wireless hemde ethernet üzerinden internet çıkışı var.fakat ikiside farklı ağ.wireless olan serbest ağ.ethernet olansa firewall ağı.ben istiyorumki bilgisayarda internete çıkarken yada web üzerinden çalışan programlarımın hengi ağı seçeceğini ayarlayabilirmiyim.program yada windows üzerinden bu mümkünmüdür.işletim sistemim windows 8 pro

teşekkürler  

 
Gönderildi : 26/02/2013 20:43

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4302
Co-Helper
 

Temel de şunu bilmeniz mantık için yeterli olacaktır client işletim sistemlerin de aynı anda sadece tek internet'i kullanabilirsiniz. Yani bir ethernet kartı aynı anda bir den fazla ip bloğundan data alamaz. Ağınız da proxy sunucu vs. olursa browser'larınız da istediğiniz de bir tık ile buna geçebiliyorsunuz. Hangi birimden internete çıkış yapmak istediğinizi ise ip connection manager'lar var birçok bunlar ile sağlanabilir.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 26/02/2013 21:50

Paylaş: