Forum

Zyxel modemi access...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Zyxel modemi access point olarak kullanma

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
816 Görüntüleme
(@keremkizilhan)
Gönderiler: 54
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Arkadaşlar;


              Evimde Ttnetin verdiği zte marka modem mevcut ve o modem üzerinden internete çıkıyor ayrıca elimde zyxel marka bir modemim var onu access point olarak kullanmak istiyorum, kablo yu çektim ve bağladım şöyle bir sorunum var kablo ile zyxel modemden bağlantı yapınca internete çıkışı yapıyorum ama wireless üzerinden bağlantı sağlayınca çıkış yapamıyorum.Modemin ip sinide zte modemin aralığında yaptım örn:192.168.2.1 zte 192.168.2.15 zyxel diye ama wireless çıkışı yapamıyorum.Zyxel modemi resetledikten sonra kablosu ağında şifre olmayınca zyxel modem üzerinden yine nete çıkabliyorum ama şifre koyunca wireless ağına çıkış yapamıyorum nasıl bir problem ile karşıkarşıyayım yardımlarınızı bekliyorum.


 


 

 
Gönderildi : 18/12/2012 15:00

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4288
Co-Helper
 

AP ilan edilecek modemin stabil çalışabilmesi için repeater fonksiyonu üstlenebiliyor olması lazım. VCI çevrimi yapmamalı, kapatılmalı. Ayrıca eski tip modemler de WPA-PSK şifreleme yapıldığında anormallikler yapabiliyordu, WEP seçerek deneyebilirsiniz.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 18/12/2012 20:46

Paylaş: