Forum

Terminal sunucuya b...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Terminal sunucuya bağlanmada ağ problemi.

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
315 Görüntüleme
(@GokhanErol)
Gönderiler: 481
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

2 gündür ternimal sunucuya bağlantı sağlayamıyoruz, sürekli bağlantı kopuyor veya aşırı yavaşlıyor, hiç bir iş yapılamıyor. Tsye ağdaki başka makinadan ping atıyorum, kayıplar var fotodaki gibi.

Terminal suncu ile domain sunucu aynı 24lü swich üzerinde bağlı. Domaine bağlanmakta sorun yaşamıyorum fakat ts çok sıkıntılı. Tsde direkt oturum açtığımda sorun yok, task managerdan baktığımda değerleride normal. Makinayı boşuna tekrar kurmakta istemiyorum. Var mı bir öneriniz ne yapabilirim, sorun neden kaynaklanabilir?

 

 
Gönderildi : 16/12/2012 20:34

(@serkandursun)
Gönderiler: 177
Reputable Member
 

Göndersiginiz ekran görüntüsüne bakılırsa fiziksel bir sunucuda kurulum yapmışsınız ve ethernet kartınıda fiziksel bir sıkıntı var gibime geldi. Yeni bir ethernet kartı takıp gerekli incelemeleri yapmanızı öneririm.

 

 
Gönderildi : 17/12/2012 00:40

(@GokhanErol)
Gönderiler: 481
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Teşekkürler.

Evet fiziksel bir sunucumuz var. Sunucuyla switch arasındaki kabloları test ettim hiç bir problem görünmüyor. Switchte soket yer değiştirdim düzelir gibi oldu ama 5-10 dk sonra yine eski sorunları çıkardı en son switch le 2 sunucu arasındaki kabloları değiştirdim, şu an düzgün çalışıyor. 3-5 gün test edelim olmadı dediğiniz gibi başka bir kartla deneyeceğim.

 
Gönderildi : 17/12/2012 02:30

Paylaş: