Forum

VPN Baglanti onerin...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

VPN Baglanti oneriniz ne?

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
581 Görüntüleme
(@VusalMastaliyev)
Gönderiler: 174
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

 

Her kese merhaba... Yapmak istedigim sey yukaridaki gibi. Soyle bir sey elimde uc tane bilgisayar var su an, biri web access control ediyor, yani client'lerin site girisleri, engellemeleri falan, digeri program 1c bi tanede IP cameralari izleye bildigim PC... Simdi arya bir PC atmak ve bu PC-yi VPN tunel olarak kullanmak istiyorum. Yani client VPN olarak baglandigina, web acsses server o pc-ye internet erisimi saglamali, 1C programina baglana bilmeli, ve IP camera programini izleye bilmeli.. Su anda hepsine tek tek baglaniyorum Remone ile. Ama bunlari tek ele gecirmem lazim, yani bir baglantiyla bu uc ozelligi kullana  bilmem. Client pc ler baska sehirde. O yuzden web kerio ile onlara interneti verip, daha sonra kontrolde saklamak gerekiyor. Kalan iki program sa sadece program gibi lazim...

Sorum soyle, nasil bir yapi onerirsiniz. Hangi windows isletim sistemi ve hangi bu isi gorucek VPN saglayici program? Yani bir yol haritasi vere bilirmisinz?

 
Gönderildi : 09/03/2011 18:18

Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Gönderiler: 32965
Illustrious Member Yönetici
 

Merhaba

VPN için bir yazılım kullanmanız gerekmektedir ki benim önerim işletim sistemi değil draytek gibi bir dsl modem ile vpn işini çözemniz, donanımsal olduğu için donanım, yanında işletim sistemi lisansı gibi maliyetler yerine çok daha ekonomik ve stabil olacaktır.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 10/03/2011 00:26

Paylaş: