Forum

ağda paylaşılan dos...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

ağda paylaşılan dosyalar paylaşımı kapatıyor neden ?

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
413 Görüntüleme
(@adnanardahan)
Gönderiler: 26
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

ağda paylaşılan dosyalar paylaşımı kapatıyor ...workgroup. domain yok..antivirüs programı olarak kaspersky internet securetiy 2011 var uzerinde pc reset atınca tekrar paylaşıma acıyor .virüs değil ama nedir ? çünkü sıfırdan format atıp herşeyi yeniden yukledim.kaspersky i.securıty 2011 kurup full guncelemeleri aldım ve full tarattım.sorunu çözemedim.sistem windows xp pro.

 
Gönderildi : 25/01/2011 19:34

(@efesulukcu)
Gönderiler: 1425
Noble Member
 

netlogon servisinden kaynaklanabilir. sfc /scannow komutuyla yükleme yaptığınız cd den başka bir cd ile windows sistem dosya onarımı yapabilirsiniz. bir de windows güncellemelerinizi tam yapın.


ayrıca kaspersky üzerindeki network tanımlarında subnetiniz trusted olarak görünüyor değil mi? kullanıcılar kapat aç derken tekrar tekrar networki tanıyıp opsiyon sunuyor olabilir. uyarı ekranlarını minimize edebilirsiniz.

 
Gönderildi : 25/01/2011 19:37

(@adnanardahan)
Gönderiler: 26
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

inanın yapamadım detaylı yardımcı olurmusunuz ?

 
Gönderildi : 26/01/2011 14:37

(@efesulukcu)
Gönderiler: 1425
Noble Member
 

öncelikle netlogon ve rpc servislerine başlat>çalıştır>services.msc yazarak ulaşın. bu servislerin üzerinde sağ tıklayarak recovery (kurtarma) tabında restart seçin. her üç durma eylemi için de aynı işlemi yapın. daha sonra kaspersky üzerinde ayarlar altında anti-hacker görürsünüz. burada sağ ortada ayarlar kısmına tıkladığınızda network seçenekleri gelir. mevcut subnetinizin trusted olduğunu doğrulayın. bu şekilde herhangi bir kesinti olmazsa sorun kalmadı demektir.


eğer sorununuz devam ederse başlat>çalıştır>sfc /scannow komutuyla sistem dosyalarını onarabilirsiniz. bunun için bir işletim sistemi cdsine ihtiyacınız olabilir.

 
Gönderildi : 27/01/2011 23:50

Paylaş: