Forum

yerel ağ bağlantısı...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

yerel ağ bağlantısı gizleme

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
1,125 Görüntüleme
(@newyaren)
Gönderiler: 10
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

yerel ağ bağlantılarını nasıl gizleye bilirim hamaci kurdum onun yerel ağlarda ki simgesini gizlemek istiyorum system try daki simgesi kendi icinden secenekle gizleniyor ama ağ bağlantılarımdaki yerel ağ bağlantıları icindeki simgesi nerden gizlene bilir bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi ?

 
Gönderildi : 04/10/2009 23:17

(@MuammerKOSEOGLU)
Gönderiler: 196
Reputable Member
 

Merhaba. Anladığım kadarıyla masaüstündeki ağ bağlantıları içindeki yerel ağ bağlantılarının görünmemesini ancak işlem yapmaya devam etmesini istiyorsunuz.


Bunun için


Başlat-Çalıştır-MMC  tamam diyin.


Gelen gelen ekrandan Dosya-Ek Bileşen Ekle/Kaldır tıklayın


Gelen ekrandan Ekle  seçeneğine tıklayın yine gelen ekrandan Hizmetler 'i seçin Ekle seçeneğine basıp Son seçeneğini seçin kapat diyin. Sonra alt pencereden tekrar Tamam seçeneğine tıklayın


Sonra Hizmetler sekmesine tıkladığınızda sağ tarafta hizmetleri göreceksiniz. Burada Ağ Bağlantıları sekmesine Sağ tıklayıp Hizmeti Durdur seçeneğini tıklayın. Sonra Başlangıç türünü Devre DIŞI  olarak ayarlayın ve Dosya kısmdan Dosyayı uygun bir yere kayıt edin. oturumu kapatıp tekrar açın. Ağ bağlantıları kısmında yerel ağ bağlantısı seçeneğini görememeniz ve internete bağlanabilmeniz gerekmektedir.


 Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım takıldığın bir yer olursa sorarsınız..

 
Gönderildi : 05/10/2009 02:07

(@newyaren)
Gönderiler: 10
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederim.yalnız benim istediğim tamamen bütün hepsini oradan gizlemek değilde sadece hamachiyi yerel ağ bağlantısının orda görünmesini istemiyorum mesala orda yerel ağ bağlantısı kablosuz  ve kurarsak hamachi çıkıyor ya ben sadece hamachiyi gizlemek istiyorum.böle ayarlar için program varmı birde geri nasıl düzelteceğim. eğer geri eski haline almak gerekirse? cevaplarınız için teşekkür ederim..

 
Gönderildi : 05/10/2009 15:25

Paylaş: