Forum

İp cam üzerind...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

İp cam üzerinden video yayını

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
445 Görüntüleme
(@canbolat)
Gönderiler: 1253
Noble Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba ip cam üzerinde video yayını yapacağım.4mb hattım var ve upload 1mb.Bir site üzerinden bu yayını yayınlayacağım.Bağlanan kullanıcının ne kadar bant genişliği kullanıdığını hesaplamam gerekiyor.ve en fazla kaç kullanıcıda bu yayın orta kalite bir seviyeye kadar kaldırabilir bu hat ?

örn. 1 kullanıcı = 697 kbps gibi.  Kişi başına ne kadar bir veri transferi gerçekleşir?.en fazla kaç kullanıcıya kadar kaldırabilir ?

 
Gönderildi : 28/08/2009 13:19

(@VeyselUYAR)
Gönderiler: 233
Reputable Member
 

merhaba,Netlimiter Monitorle anlık upload miktarını izleyebileceğinizi düşünüyorum. örneğin video servere uzaktan bağlanıp login olduktan sonra tek kamera ile izlediği görüntüyü netlimiter monitorden takip edersiniz.daha sonra dışardan birinci kullanıcı izleme yaparken farklı bir ağdan tekrarlogin olup tek kamerayı izlemeye başlarsınız.bir ve iki kullanıcı (1kamera)anında ki networkunuzde anlık upload miktarını ip camera programına ait olarak takip edebilrsiniz.


burda ip camera izleme yazılımının yapılandırılması yada herhangibir client programından izlenecekse o programın yapılandırma ayarlarınında realtime görüntü yayını alabilmede etkisi vardır.


video yayınlarında Ghsdsl tavsiye edilir.

 
Gönderildi : 28/08/2009 17:17

Paylaş: