Forum

PBX sisteminde sonl...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

PBX sisteminde sonlandırma yaparken bağlantı sırası

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
347 Görüntüleme
(@OrhanAslan)
Gönderiler: 278
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

PBX veya telefon sistemlerinde Krone patch panel ile sonlandırma yaparken DİKEY ve ABC sıralamasında bir standart varmı?

 

Yani dikey olarak ABC tamamda ilk numaranın aşağıdaki panelden mi başlaması gerekiyor. Daha iyi anlamanız için aşağıya resmini koydum.

 

Bu frame'e 

 

 

Bu modülleri takıyoruz bildiğiniz gibi.

 

 

 

Yani sorum şu; Deftere işlerken en küçük yani ilk bağlantı numarası en alttaki modülden en üstteki modüle doğru mu yoksa üstten aşağıya doğrumu olacak? Mevcut panelde aşağıdan yukarı doğru yapmışlar biraz garip geldi..

 
Gönderildi : 19/05/2009 13:03

(@OmerKARADENIZ)
Gönderiler: 1560
Noble Member
 

Merhaba


Bizdeki PBX sistemini kontrol ettim. Sol en üstten başlamışlar. Gerçi bunu biz bu işi iyi yapan bir firmaya kurdurduk. Sanırım bir fikir vermiştir.

 
Gönderildi : 26/05/2009 19:49

(@OrhanAslan)
Gönderiler: 278
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Anladım hocam demekki bu konuda ülkeden ülkeye standart farkı var. Bende dün mevzuyu doğruladım. Burda alttan yukarı doğru numaralandırılıyor. Dün PBX'in sonlandırma işlemini bitirdim. Çok güzel bir tecrübe oldu. Bir kaç yerle karşılaştırınce benim iş kat be kat daha temiz oldu:)) Hepsi bitince PBX'ten telefona kadar resimler üzerinde nasıl yapıldığını anlatacağımki bilmeyenlerde bu konularda en azından fikir oluşsun.

 
Gönderildi : 27/05/2009 02:14

(@OmerKARADENIZ)
Gönderiler: 1560
Noble Member
 

Bu şekilde hazırlanacak bir makalenin çok faydalı olacağına eminim.

 
Gönderildi : 27/05/2009 12:23

Paylaş: