Forum

Samsung Galaxy S4 K...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Samsung Galaxy S4 Kies Bağlantı sorunu

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
526 Görüntüleme
(@ErtugrulYALCIN)
Gönderiler: 54
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Değerli arkadaşlar merhaba,

Bir kullanıcımız Samsung Galaxy S4 aldı ve Outlook ile senkronizasyon yapmak istiyor. Cihazı USB kablosu ile Windows 7 SP1 x64 TR işletim sistemli bilgisayara bağladığımda aygıt sürücülerini yüklüyor, Kies' i çalıştırığım' da ise cihaz ile bağlantı kuramıyor (Saatlerce bağlanmaya çalışıyor). Cihazı aynı işletim sistemli diğer bir bilgisayara bağladığımda kies ile sorunsuzca bağlantı kuruyor.

 Konu ile ilgili 1 gün boyunca internet' ten araştırma yaptım, android kies bağlantı sorunları ile ilgili adımları uyguladım, fakat S4 ile bu sorunu yaşayan kimseye rastlamadım.

 

Söz konusu bilgisayarın;

Chipset ve USB driver' larını güncelledim,

Aygıt yöneticisinde Sadece MTP Usb Aygıtı görebiliyorum, diğer sorunsuz çalışan bilgisayarlarda ise ekstra Android aygıt diye ayrı bir bölüm dede yer alıyor,

Outlook veri dosyası (PST) ise 39 GB.

Sorun hakkında yardımlarınızı rica ediyorum, Teşekkürler...

 
Gönderildi : 07/09/2013 19:50

(@Sevketicli)
Gönderiler: 3
New Member
 

Merhabalar, 

Cihazınızın Kies'le bağlantısını kesip gerekli yüklemeleri tekrar yapıp (bu linkteki aşamaları takip edebilirsiniz  http://www.samsung.com/us/support/faq/FAQ00029015/29183 ) ve Geliştirici seçeneklerinden USB Hata Ayıklama seçeneğinin aktif olduğundan emin olduktan sonra cihazınızı bağladığınızda Bildirim alanında çıkacak örneğin "Kamera olarak bağladın. Diğer bağlantı seçenekleri için dokunun." bildirimine tıklayıp "Ortam Cihazı(MTP) " seçeneğini aktif yapabilirsiniz. Tekrar yükleme işlemlerini yaparken firewall/antivirus programlarını kapatarak da deneyebilirsiniz.

Aynı sorunu yaşadığımda bilgisayarıma yüklü usb driverlarını gösteren bir program yüklemiştim. Daha sonra cihazla ilgili driverları kaldırıp, tekrar yükleme işlemlerini yaptıktan sonra  sorun çözülmüştü. 

 

 

 

 
Gönderildi : 10/09/2013 13:15

Paylaş: