Forum

Excel 2007'de xml d...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Excel 2007'de xml dosyasını açarken hata veriyor ve bilgisayar donuyor

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
2,381 Görüntüleme
(@kazimpaksoy)
Gönderiler: 13
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar,

 Office 2007 kurulu bir bilgisayarda, xml dosyalarını açarken alttaki hatayı veriyor. Sebebi ve çözümü hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen.

"

... belgesi son açıldığında bir dizi hataya neden oldu Bu belgeyi açmaya devam etmek istiyor musunuz?

  Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE

Bu hata, bir Microsoft Office sistemi programı tarafından bozuk veya devre dışı olarak işaretlenmiş bir dosyayı açmayı denediğinizde görüntülenebilir. Dosya kurtarılmış veya onarılmış olsa bile, dosyayı açmayı her denediğinizde bu hata görüntülenir o anda açık olan diğer dosyalar veya programlar askıya alınır.

Önceki dosyayı açma girişimlerinde programın birden fazla kez hata vermesine veya kapanmasına neden olduğundan dosya Devre Dışı Öğeler listesindedir.

Microsoft Project, Microsoft SharePoint Designer ve Microsoft OneNote: Dosya doğru şekilde kurtarıldı, değiştirildi veya silindiyse, Yardım, Microsoft Office <Uygulama Adı> Hakkında seçeneğini seçip Devre Dışı Öğeler'i tıklatarak dosyayı devre dışı bırakılan dosyalar listesinden kaldırabilirsiniz (dosyayı yeniden etkinleştirme). Yeniden etkinleştirmek istediğiniz devre dışı öğeyi seçin ve Etkinleştir'i tıklatın.

Microsoft Outlook, Microsoft Visio, Microsoft Publisher ve Microsoft InfoPath: Dosya doğru şekilde kurtarıldı, değiştirildi veya silindiyse, Araçlar, Güven Merkezi'ni seçip ardından Devre Eklentiler'i seçerek dosyayı devre dışı bırakılan dosyalar listesinden kaldırabilirsiniz (dosyayı yeniden etkinleştirme). Yönet listesinde, oku tıklatın ve Devre Dışı Öğeler'i seçin, Git'i tıklatın ve sonra yeniden etkinleştirmek istediğiniz devre dışı öğeyi seçin.

Microsoft Access, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint ve Microsoft Word: Dosya doğru şekilde kurtarıldı, değiştirildi veya silindiyse, Microsoft Office Düğmesi'ni ve sonra <Uygulama Adı> Seçenekleri'ni tıklatarak dosyayı devre dışı bırakılan dosyalar listesinden kaldırabilirsiniz (dosyayı yeniden etkinleştirme). Yönet listesinde, oku tıklatın ve Devre Dışı Öğeler'i seçin, Git'i tıklatın ve sonra yeniden etkinleştirmek istediğiniz devre dışı öğeyi seçin.

Dosyayı yeniden etkinleştirmek uygulamanın onu açabileceğini garantilemez. Dosyanın yedekten veya bozulmamış kurtarılmış dosyadan kurtarılması gerekiyor.

 
Gönderildi : 02/04/2013 12:34

Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Gönderiler: 32993
Illustrious Member Yönetici
 

Merhaba,

Office 2007 için en güncel SP yüklü mü?

Bu sorunu tüm xml dosyalarında mı yapıyor?

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 23/06/2013 03:59

Paylaş: