Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

MacOs üzerindeki mail programında ekli dosyaların simgesini görememe sorunu

Serkan Tandoğan
(@SerkanTandogan)
Üye

Merhabalar, öncelikle benzeri bir soru soruldu mu bilmiyorum, genel bir araştırma yaptığımda cevap bulamadım umarım yardımcı olabilirsiniz. Mac üzerindeki kendi mail programı üzerinden birkaç hesaba imaptan bağlıyım ve bu hesaplarda sorun yaşamıyorum, fakat pop olarak bağlı olduğum 2016 10.aydan sonra ekli maillerde yanında ek olduguna dair simgesi gözükmemektedir. Bu durumu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Yardımlarınızı rica ederim.

Alıntı
Konu başlatıcı Gönderildi : 07/10/2017 18:32
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Merhaba,

pop 2016 sanırım Exchange 2016 gibi, bu soruun tespiti için öncelikle bir sanal makine kurun W10, ve pop olarak bağlayın ( exchange 2016 değil outlook 2016 dan bahsediyorsanız da bu durumda w10 üzerine outlook 2016 kurun ). Daha sonra sorunun olup olmadığını kontrol edin.

Sorun yok ise bir de MAC işletim sisteminin aynısının kurun, yani özetle sunucu mu istemci mi kaynaklı olduğunu bu şekilde anlayabilirsiniz.

Yada mac bilmiyorum ama profil silip baştan yüklemek daha kolay bir test olabilir.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 08/10/2017 18:28
Paylaş: