Haberler

WhatsApp, Arama Deneyimi İyileştirme Çalışmalarını Paylaştı

Anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü görüşme uygulaması WhatsApp, kullanıcıların arama deneyimini iyileştirmeye yönelik yapılan geliştirmeleri paylaştı. Detaylar haberimizde.

WhatsApp Arama Deneyimi

En çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan WhatsApp, yıl boyunca birçok yeni özellik kazandı. Onlarca yeni özellik de test edilmeye devam ediyor. Bugün WhatsApp’ın resmi blog sitesinde yayınlanan bir gönderi ile sesli ve görüntülü aramalar için yapılan geliştirmeler paylaşıldı. Gönderide özel ve güvenilir mesajlaşma için kullanılan WhatsApp’ın arama özelliklerinin de büyük ilgi gördüğü ve bu alanda yıl boyunca birçok yeni geliştirmenin yapıldığı, gelecek yıl da bu iyileştirmelerin süreceği belirtildi.

WhatsApp aramaları için yapılan geliştirmeler

WhatsApp’ta kullanıcıların arama deneyimini iyileştirmek için yapılan geliştirmeler şu şekilde;

  • Gruplarda sesli ve görüntülü aramalar için katılımcı sayısı yükseltildi. Grup aramalarına 32 kişiye kadar katılımcı eklenebiliyor.
  • Grup aramalarında katılımcıları sessize alma ve kolay bir şekilde mesaj gönderme özelliği eklendi.
  • Kullanıcıların bağlantı aracılığıyla katılımcı davet etmesine olanak sağlayan arama bağlantıları özelliği geliştirildi.
  • Görüntülü grup aramalarına eklenen renkli dalga biçimleri ile kamera kapalı olsa dahi kimin konuştuğu kolaylıkla anlaşılabiliyor.
  • Yeni geliştirilen arama içi bant bildirimleri aramaya bir katılımcı giriş yaptığında farkedilebilir.
  • Henüz test aşamasında olan resim içinde resim özelliği ile görüntülü görüşme esnasında kamerada bulanıklık yaşanmadan farklı uygulamalara geçiş yapılabilecek. Özellik ile ilgili detaylı bilgi için WhatsApp iOS İçin Resim İçinde Resim Özelliğini Test Ediyor başlıklı içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu