Mail yolladığım kul...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Mail yolladığım kullanıcıya gitmiyor  

  RSS
hamza genç
(@hamzagenc)
Üye

merhaba arkadaşlar,

 

yolladığım maillerde maili yazdığım adrese değilde başka bir mail adresine gidiyor mail  tüm yollamaya çalışılan maillerde böyle müşteriler ile mailleşemiyoruz bu neden olabilir sizce ?

 

Teşekkür ederim 

Kolay gek-lsin herkese

Alıntı
Gönderildi : 02/05/2016 05:07
Özgür MAZLUM
(@ozgurmazlum)
Kıdemli Üye

Hangi mail yazıımınız kullanıyorsunuz. Gönderim yaptığınızda logları kontrol ettiniz mi ?

CevapAlıntı
Gönderildi : 02/05/2016 11:27
Turan COŞKUN
(@turancoskun)
Tecrübeli Üye Forum Yöneticisi

merhaba,

Özgür bey'in belirttiği gibi, bu kadar az bilgi ile cevap almanız mümkün değil.

kullandığınız mta, domain nedir ?

sorun yaşadığınız mail adresi, hotmail, gmail vb. kurumlara mı ait ?

****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 02/05/2016 11:39
hamza genç
(@hamzagenc)
Üye

merhaba,

 

yaşadığımız sorun tüm mail uzantıları ile ilgili bir sorun mta nedir bilmiyorum mail,mail server konusuna hakim değilim maalesef

 

anladığım kadarını söyliyim sorularınızdan smtp nin pop3 protokolünü kullanıyoruz outlook mail istemcisi üzerinden çalışıyoruz

CevapAlıntı
Gönderildi : 02/05/2016 13:59
Turan COŞKUN
(@turancoskun)
Tecrübeli Üye Forum Yöneticisi

tekrar merhaba,

mta ile mail server olarak hangi çözümü kullandığınızı sormuştum.

domain ismini paylaşın, o tarafa bakalım.

****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 02/05/2016 17:16
hamza genç
(@hamzagenc)
Üye

http://www.ariyalojistik.com

KRIWEB.COM çözüm alınan yer
CevapAlıntı
Gönderildi : 02/05/2016 18:12
Turan COŞKUN
(@turancoskun)
Tecrübeli Üye Forum Yöneticisi

merhaba,

domain tarafında kayıtlarınız doğru görünüyor.

webmail üzerinden mail atttığınızda da sorun var ise, hosting firmanız ile görüşerek, çözüm üretebilirsiniz.

hosting panel tarafında, dönem,dönem sorun olabiliyor.

 

 

 

****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 02/05/2016 18:31
Mesut Kartal
(@MesutKartal)
Üye

receiving report error (0x80040900) hatası veriyor. MS Outlook 2013 de. Outlook 2010 da da benzer bir hata veriyor. 

CevapAlıntı
Gönderildi : 26/05/2016 14:57
Paylaş: